LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2022 21:47 | Ανανέωση: 05 Οκτωβρίου 2022 00:03

Champions League: H Μπάγερν “σκόρπισε” την Βικτόρια Πλζεν

Εξαιρετική εμφάνιση των Γερμανών, πριν το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, σπάζοντας και ρεκόρ της Ρεάλ. "Έσπασε το ρόδι" η Μαρσέιγ, κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Μπάγερν - Βικτόρια Πλζεν

Με «περίπατο» απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν (5-0) η Μπάγερν έκανε το 3Χ3 στον 3ο όμιλο του Champions League.

Λιγότερο από 15 λεπτά χρειάστηκε η ομάδα του Μονάχου για να «κλειδώσει» το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» στη διοργάνωση, ούσα πλέον, το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της.

Οι «Βαυαροί» προηγήθηκαν 3-0 στο 21΄ (Σανέ, Γκνάμπρι, Μανέ) και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Σανέ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν έφτασε στο τελικό 5-0 με το τέρμα του Τσούπο-Μότινγκ στο 59΄ και, πλέον, με τη ψυχολογία στα ύψη θα στρέψει το ενδιαφέρον της στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί στην Bundesliga (9η αγωνιστική) με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (8/10).

Μπάγερν - Βικτόρια Πλζεν

Η Μπάγερν έσπασε ρεκόρ της Ρεάλ για αήττητα ματς

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο Champions League, καθώς μετράει 14 κατακτήσεις του πιο βαρύτιμου ποδοσφαιρικού τροπαίου στην Ευρώπη, όμως από το βράδυ της Τρίτης, ένα μεγάλο ρεκόρ της άλλαξε... χέρια.

Η Μπάγερν Μονάχου με την νίκη της στην «Allianz Arena» απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, πλέον έφτασε τα 31 σερί παιχνίδια σε φάση ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, προσπερνώντας τη Ρεάλ η οποία είχε 30 αήττητα ματς.

Οι Βαυαροί μάλιστα, έφτασαν στο εντυπωσιακό ρεκόρ, έχοντας μόνο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια τους σε φάση ομίλων κι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν κι άλλο το σερί τους, καθώς ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το ματς με τη Πλζεν, αυτή τη φορά στην Τσεχία.

Μπάγερν - Βικτόρια Πλζεν

«Έσπασε το ρόδι» η Μαρσέιγ κόντρα στην Σπόρτινγκ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Μαρσέιγ πήρε τη μεγάλη νίκη με 4-1, πρώτη μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του 4ου γκρουπ. Το ματς στο «Βελοντρόμ» καθυστέρησε να ξεκινήσει, λόγω κυκλοφοριακών προβλημάτων κατά την άφιξη των δύο ομάδων, κι όταν έγινε αυτό η Σπόρτινγκ μπήκε με γκολ... από τ΄ αποδυτήρια (1΄ Τρινκάο). Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς, κυρίως από τα τραγικά λάθη του γκολκίπερ της Αντόνιο Αντάν. 

Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε τα δώρα του Ισπανού και κατάφερε πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου να έχει «καθαρίσει» ουσιαστικά το παιχνίδι, υποχρεώνοντας τους Πορτογάλους στην πρώτη τους ήττα μετά από δύο σερί νίκες. Ο 35χρονος «πορτιέρε» απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα στο 13΄, αυτή βρήκε στο απλωμένο πόδι του Σάντσες και κατέληξε στα δίχτυα (1-1). Τρία λεπτά μετά από δική του κακη μεταβίβαση, οι Γάλλοι πήραν προβάδισμα με την κεφαλιά του Χαρίτ, ενώ στο 23΄ ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο την παρουσία του στο γήπεδο. Έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας, με αποτέλεσμα να τη διώξει με το χέρι εκτός περιοχής κι αμέσως ο διαιτητής Μάσα του έδειξε το δρόμο προς τ΄ αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ήρθε και το τρίτο γκολ για την ομάδα του Ντούντορ στο 28΄ για να τελειώσει ουσιαστικά ο αγώνας στο σημείο εκείνο.  

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέρασε αλλαγή στο 46ο λεπτό για τα «Λιοντάρια» (πήρε την θέση του Πέδρο Γκονσάλβες) και είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 51΄, που έφυγε ελάχιστα άουτ.


Ειδήσεις σήμερα:

Κέρκυρα: Αστυνομικός σκοτώθηκε, ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του

Τουρκία: Σκότωσαν τραγουδιστή για μια “παραγγελιά” (βίντεο)

Χαλκιδική – Ξενοδοχείο με κρυφές κάμερες: “Ξήλωσε” τις ταμπέλες και έφυγε από το χωριό ο ιδιοκτήτης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΣήμερα 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΣήμερα 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιάΣήμερα 20:01 | Ειδήσεις

Η επαναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών, προς όφελος των ΗΠΑ, είναι μια από τις προτεραιότητες του Ντόναλντ Τραμπ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τράκαρε με τον Ελ Κααμπί και έβγαλε σέλφι μαζί του21:26Ηρακλής – Άρης: Θρίλερ… στο Ιβανώφειο21:12Ο ΑΝΤ1 στα Παιδικά Χωριά SOS για τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του 202520:59ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Καθάρισαν… από το ημίχρονο οι νησιώτες20:45Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιά20:32ANT1 Sports: Προελαύνει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League20:18Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:05Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37Super League: Νέο σόου του Λεβαδειακού 19:23ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε τις αγροτικές κινητοποιήσεις – Ο Μητσοτάκης δημιουργεί και επιτείνει το αδιέξοδο19:08"Χάος" στην περιοδεία του Μέσι στην Ινδία (βίντεο)18:54Εύβοια: Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα - Έπεσε με το ΙΧ της σε δύο οχήματα18:40Κρήτη - ΟΠΕΚΕΠΕ: "Θα αποδομηθεί το κατηγορητήριο" δηλώνουν συνήγοροι υπεράσπισης συλληφθέντων18:26«Η ειρήνη δεν απέχει πολύ», δήλωσε ο Ερντογάν μετά από τη συνάντησή του με τον Πούτιν18:13Μαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικός17:59Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα - Οδηγός ντελίβερι συγκρούστηκε με μηχανή (εικόνες)17:46Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος Διάδρομος17:32Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό 17:18Ολοκαύτωμα Καλαβρύτων: Το χρονικό του ναζιστικού εγκλήματος17:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο