LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2022 19:24 | Ανανέωση: 04 Οκτωβρίου 2022 20:50

Ηρώδειο: Η Μπάντα “Διονύσιος Σολωμός” στην συναυλία του Σπανουδάκη (βίντεο)

Η Μπάντα του Μεσολογγίου «Διονύσιος Σολωμός» μαζί με την ορχήστρα και χορωδία του Σταμάτη Σπανουδάκη συνέπραξαν στο Ηρώδειο, σε μια συναυλία αφιερωμένη στη Σμύρνη.

Ηρώδειο - Μπάντα - Διονύσιος Σολωμός

Κάτω απ’ τον μοναδικό έναστρο αττικό ουρανό, στον καταπληκτικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού η αγαπημένη Μπάντα της Ιερής πόλης «Διονύσιος Σολωμός» παιάνισε μαζί με την ορχήστρα και χορωδία του Σταμάτη Σπανουδάκη σε μια συναυλία του μεγάλου καλλιτέχνη αφιερωμένη στη Σμύρνη.

Η Μπάντα του Σολωμού προσκλήθηκε απ΄ τον συνθέτη να συμμετάσχει παίζοντας σμυρνέικα εμβατήρια καθώς και το κομμάτι του φινάλε «Θα’ ρθεις σαν αστραπή».

Ηρώδειο - Μπάντα - Διονύσιος Σολωμός

Η βραδιά ήταν υπέροχη, το Ωδείο κατάμεστο από 5.000 θεατές, η ορχήστρα και χορωδία ερμήνευσαν τις συνθέσεις με τρόπο καταπληκτικό σ΄έναν μοναδικό χώρο που προκαλεί δέος τόσο με την υπέροχη αρχιτεκτονική του, όσο κι απ’ τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως που δεσπόζει επιβλητικός.

Η παρουσία της Μεσολογγίτικης Μπάντας ήταν συγκλονιστική! Εμφανίστηκαν σαρωτικοί επί σκηνής με τα τύμπανά τους και αφού παρατάχθηκαν μπροστά στο κοινό, γέμισαν τον αρχαίο χώρο με τους ήχους του «Εμβατηρίου της Σμύρνης».

Ηρώδειο - Μπάντα - Διονύσιος Σολωμός

Το φινάλε της συναυλίας ήταν μεγαλειώδες και συγκινητικό συνάμα. Ορχήστρα, χορωδία, Μπάντα και κοινό τραγουδούσαν τους στίχους του «Θα’ρθεις σαν αστραπή» χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια και δονώντας το Ωδείο, σ’ ένα φινάλε που θα μείνει αξέχαστο.

Ηρώδειο - Μπάντα - Διονύσιος Σολωμός

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Σολωμού που εκπροσωπούν την πόλη μας επάξια κάνοντας όλους να μιλούν για το Μεσολόγγι και τους ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν όλα τους τα μελλοντικά σχέδια, τόσο αυτά που θα παρουσιάσουν εντός των τειχών, αλλά όσο κι εκείνα τα μεγάλα που θα κάνουν το όνομα του Μεσολογγίου να ακουστεί ξανά και ξανά στο πανελλήνιο.

Πηγή: onairnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκονία στην Ακρόπολη: έκανε τον σταυρό της και πήδηξε στο κενό

Απαγωγή και βιασμός στην Κόρινθο: Συγκλονίζει η 28χρονη στο “Πρωινό” (βίντεο)

Χανιά: Άνδρας έκοψε τον λαιμό του με αλυσοπρίονο μπροστά στην γυναίκα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο