LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2022 08:32

Κυκλώνας “Ίαν”: Εκατόμβη νεκρών σε Φλόριντα και Βόρεια Καρολίνα (εικόνες)

Αν και ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων παραμένει ακόμη στους 72 νεκρούς τα ΜΜΕ ανεβάζουν τον αριθμό σε περισσότερους από 100.

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Πάνω από εκατό άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Φλόριντα και στη Βόρεια Καρολίνα εξαιτίας του κυκλώνα Ίαν, μετέδωσαν χθες Δευτέρα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, ανάμεσά τους για παράδειγμα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, αν και ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων παραμένει ακόμη στους 72 νεκρούς, εκ των οποίων 68 στην πρώτη πολιτεία.

Οι 54 από τους θανάτους διαπιστώθηκαν μόνο σε μια κομητεία, τη Λι, και οι τοπικές και πολιτειακές αρχές επικρίνονται για το ότι δεν έδωσαν εντολές νωρίτερα να εκκενωθούν περιοχές που πλημμύρισαν.

Η Φλόριντα μέτραγε ακόμη χθες τις πληγές της, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων υλικών ζημιών εξαιτίας του Ίαν. Επρόκειτο για έναν από ισχυρότερους κυκλώνες στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ.

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα επισκεφθεί την πολιτεία αύριο Τετάρτη, μετά το Πουέρτο Ρίκο. Ενδέχεται να βρεθεί σε εξαιρετικά λεπτή θέση, όσον αφορά την υποστήριξη στην πολιτειακή κυβέρνηση καθώς και από πολιτική σκοπιά.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντας, ο Ρεπουμπλικάνος Ρον ΝτεΣάντις, συγκαταλέγεται στους σφοδρότερους επικριτές του κ. Μπάιντεν.

Δεν ήταν σαφές χθες αν οι δύο άνδρες θα βρίσκονται πλάι-πλάι κατά την προεδρική επίσκεψη, εν μέσω κλιμάκωσης της πολιτικής έντασης στις ΗΠΑ, καθώς πλησιάζουν οι ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Φλόριντα - κυκλώνας Ίαν

Ειδήσεις σήμερα:

Πληθωρισμός στην Τουρκία: “Ζαλίζει” το νέο ποσοστό ρεκόρ

Καιρός: πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες την Τρίτη

Missing Alert: που βρέθηκε η 17χρονη αγνοούμενη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο