LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Οκτωβρίου 2022 23:21 | Ανανέωση: 02 Οκτωβρίου 2022 23:33

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Νίκη με ανατροπή για τους “πράσινους”

Ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και διατήρησε το απόλυτο στη Super League.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Αν κι έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα (18') - πρώτο του Πορτογάλου έπειτα από περίπου 14 μήνες - η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε τα πάνω κάτω στην Τούμπα χάρη στα δύο τέρματα του Αϊτόρ (51', 73'πέν.), ο οποίος εφτασε τα έξι γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στους 18 βαθμούς οι "πράσινοι", επτά πάνω από τους διώκτες τους, με το ξεκίνημά τους να προμηνύει τίτλο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο ματς, στο 12', με τον Άνταμ Τσέριν να βρίσκει τον Αϊτόρ, το σουτ του οποίου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Πέντε λεπτά μετά, από σέντρα του Λευτέρη Λύρατζη, ο Ολιβέιρα αστόχησε με το κεφάλι, αλλά στο 18' ο Πορτογάλος δε λάθεψε: ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε την πάσα, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο "τσίμπησε" την μπάλα όσο χρειαζόταν για να πλασάρει ο Ολιβέιρα με το δεξί τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι για το 1-0. Οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό κι οι ευκαιρίες εξέλειπαν. Ένα σουτ του Κάλεντ Νάρεϊ (32') κι ένα του Αντράζ Σπόραρ (37') κατέληξαν στις αγκαλιές των τερματοφυλάκων ενώ η κεφαλιά του Γιασμίν Κούρτιτς στο 45' δε βρήκε στόχο.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρούμπεν Πέρεθ βρήκε εξαιρετικά τον Αϊτόρ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Ισπανός πέρασε και τον Κοτάρσκι για να κάνει σε κενή εστία το 1-1. Ο τραυματισμός του Ολιβέιρα, άλλαξε κι άλλο την εικόνα του αγώνα, αφού ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από κλασικό φορ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σπουδαία ευκαιρία στο 64', όταν ο Αουγκούστο αστόχησε με το αριστερό έπειτα από την ωραία ενέργεια του Ζίβκοβιτς. Πέντε λεπτά μετά, από ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Κοτάρσκι βρήκε με τη γροθιά τον Σπόραρ. Η κεφαλιά του Σλοβένου πέρασε έξω, αλλά έπειτα από την παρέμβαση του VAR ο Γιούλιαν Βάινμπεργκερ έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αϊτόρ ευστόχησε για το 1-2 στο 73'. Κι ενώ όλα έδειχναν... τέλος, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανατράπηκε από τον Όρντουρ Μάγκνουσον στο 90'. Ο Βάινμπεργκερ έδειξε αρχικά την άσπρη βούλα, αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR, πήρε πίσω την απόφασή του.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη φετινή ήττα και πλέον μπορεί να ονειρεύεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (86' Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια (77' Τσαούσης), Ντάντας (76' Ελ Καντουρί), Κούρτιτς (86' Γκορντετζιάνι), Νάρεϊ, Ντάγκλας Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (57' Μπίσεσβαρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ (90'+5' Σάρλια), Μπερνάρ (90' Γκάνεα), Σπόραρ (85' Ιωαννίδης).

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το Super Cup κατέκτησαν οι “ερυθρόλευκοι”

Αστυνομικός συνελήφθη για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Βόλος: Πέθανε ξαφνικά 45χρονη - Κατέρρευσε μπροστά στον άνδρα της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο