LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 21:37

Πήλιο: Απειλούσε ότι θα κάψει την μητέρα του εάν δεν του δώσει λεφτά

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη. Τι ακριβώς συνέβη.

Ρόδος - παράνομος τζόγος

Με τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους, ένας 44χρονος και η 72χρονη μητέρα του, κάτοικοι χωριού του Δήμου Ν. Πηλίου, που το απόγευμα της Τετάρτης ήρθαν «στα χέρια», γιατί η γυναίκα δεν του έδινε χρήματα, την έπιασε από τα μαλλιά και απείλησε ότι θα την κάψει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα και ο γιος της, εμφανίστηκαν χθες στα Δικαστήρια, συμφώνησαν και οι δύο να κάνουν μια προσπάθεια να «τα βρουν» με τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης.

Ωστόσο πριν προλάβουν να απομακρυνθούν, ο 44χρονος δήλωσε ότι η μητέρα του είναι τρελή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Το επεισόδιο μεταξύ του 44χρονου και της μητέρας του έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι τους , όταν ο άνδρας, ζήτησε από τη μητέρα του 500 € για να φύγει από το χωριό και η γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι του έδωσε 1200 € προ ημερών, τα ξόδεψε σε τζόγο.

Τότε ο 44χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά και την απείλησε ότι θα την κάψει.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη και αφού κρατήθηκε τη νύχτα στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, κατηγορούμενος για απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δούλευε όλο το καλοκαίρι σε κατάστημα εστίασης που διατηρεί η μητέρα του στο χωριό, δεν τον πλήρωσε και μάλωσαν όταν της ζήτησε τα χρήματα.

Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι την έβρισε, την τράβηξε από τα μαλλιά και την απείλησε, όταν μάλωσαν για τα χρήματα ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους.
Στο Δικαστήριο ο 44χρονος δήλωσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μητέρα του εδώ και έξι χρόνια, θέλει να φύγει από το χωριό και της ζητά να του δώσει αυτά που δικαιούται.

Η 72χρονη δήλωσε ότι θέλει να τα βρει με τον γιο της πριν φύγει και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πάνε σε ποινική διαμεσολάβηση, αφού ενημερώθηκαν για τη διαδικασία, τις δηλώσεις που θα κάνουν και τις συνεδρίες που πρέπει να παρακολουθήσουν.

Τελικά το Δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 11 Οκτωβρίου, οπότε και αν δεν έχουν κάνει δηλώσεις ποινικής διαμεσολάβησης θα αναβληθεί ξανά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ειδάλλως ο 44χρονος θα δικαστεί, ενώ οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι η ηλικιωμένη δεν χρίζει νοσηλείας.

πηγή: magnesianews.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Στόλτενμπεργκ: Tο ΝΑΤΟ στηρίζει το δικαίωμα ένταξης της Ουκρανίας

Τσίπρας στον ΑΝΤ1: Στην Ευρώπη έχουμε κρατικοποιήσεις, εδώ έχουμε μοντέλο πριμοδότησης της αισχροκέρδειας

Βασιλιάς Κάρολος: Το πορτραίτο του στα νέα νομίσματα (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓκίμπερλι Γκίλφοϊλ: Απόψε στις 23:00 η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, μιλά στην Μαρία ΣαράφογλουΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Η συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Σαράφογλου απόψε στις 23:00, στον ΑΝΤ1.

Ανθρωποκυνηγητό για διαρρήκτες στον Άγιο Δημήτριο - Τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούςΣήμερα 21:42 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και το όχημά τους εντοπίστηκε αργότερα στην οδό Κατριβάνου στη Δάφνη.

Παπαδάκης για ακρίβεια: Το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγήςΣήμερα 19:15 | Ειδήσεις

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το ζήτημα της ακρίβειας και τις σημερινές τιμές των κρεάτων.

Τέμπη - Τέλλογλου: Ο ΟΣΕ καταγγέλει την σύμβαση του σταθμάρχηΣήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Το πόρισμα της ΡΑΣ που κυκλοφόρησε καταλογίζει ευθύνες στον ΟΣΕ για ελλιπή εκπαίδευση σταθμαρχών και τοποθέτηση τους σε κρίσιμα πόστα. Ο Τάσος Τέλλογλου μιλάει στον ANT1 για το πόρισμα 76 σελίδων που βγήκε μετά από αναβολή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Εξοικονομώ 2025”: Υπερδιπλασιάστηκε ο προϋπολογισμός του προγράμματος22:48Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος - Νεκροί οι δύο πιλότοι22:35Μπαρτσελόνα: Σχέδια για άγαλμα του Μέσι έξω από το Καμπ Νου22:21Πανσερραϊκός: Αναλαμβάνει ο Σαραγόσα μέχρι το καλοκαίρι - Ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό22:07Ανθρωποκυνηγητό για διαρρήκτες στον Άγιο Δημήτριο - Τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς21:53Κροατία: Πτώση τουρκικού πυροσβετικού αεροσκάφους - Νεκρός ο πιλότος21:39Ισπανία: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα εμπορίας παιδιών21:25Ουγγαρία - Αυστρία: Διαμάχη για έναν πίνακα21:11Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:57Αίγιο: Ανήλικοι διέρρηξαν παντοπωλείο – Συνελήφθησαν δύο έφηβοι και οι γονείς τους20:43Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης20:29Κυπριακό: Ο Ερντογάν ζήτησε «δύο κράτη» – Ο Ερχουρμάν «πολιτική ισότητα»20:15Παπαδάκης για ακρίβεια: Το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγής20:01Τέμπη - Τέλλογλου: Ο ΟΣΕ καταγγέλει την σύμβαση του σταθμάρχη19:47Θρήνος στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρά δύο παιδιά από τροφική δηλητηρίαση – Έκαναν διακοπές με τους γονείς τους19:33Μ. Βρετανία: Δημοφιλείς καλλιτέχνες ζητούν πλαφόν στις τιμές μεταπώλησης εισιτηρίων 19:19ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ στοχοποιεί πολλαπλές ομάδες της Antifa ως ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις - Aνάμεσά τους 2 ελληνικές οργανώσεις19:05Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Συναισθηματικά μας "σκότωσε" ο τραυματισμός του Κίναν18:51Συμβούλιο ECOFIN: Εγκρίθηκε η φορολόγηση δεμάτων κάτω από 150 ευρώ που εισάγονται στην ΕΕ18:37Τουρκία – παράνομος στοιχηματισμός: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες ποινές για 102 ποδοσφαιριστές18:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο