LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2022 10:13 | Ανανέωση: 28 Σεπτεμβρίου 2022 11:26

Καρπενήσι: Κορυφώνεται η αγωνία για τη 48χρονη αγνοούμενη (βίντεο)

Η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα. Τι προβληματίζει τις αρχές.

Αγνοούμενη - Λίμνη Κρεμαστών

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης που έχει να δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη στο Καρπενήσι, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Μάλιστα είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναζητά στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΝΤΡΟΟΥΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το εν λόγω drone που διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την έρευνα ειδικότερα, καθώς ήταν δύσκολο να μεταβούν στον βυθό της λίμνης, λόγω των φερτών υλικών. Συνεπώς, μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Φωτογραφίες από τις έρευνες από το σημείο που είχε εντοπίσει το σόναρ του Ερυθρού Σταυρού δείχνουν ότι τα ευρήματα ήταν τελικά πέτρες, με τις έρευνες να συνεχίζονται για την 48χρονη.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΝΤΡΟΟΥΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ

Φίλος του πατέρα της 48χρονης μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και αποκάλυψε πως "η σορός του είχε βρεθεί στο Καβούρι προς τη Βάρκιζα, ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος, γλεντζές δεν ξέρω πως έφτασε σε αυτό το σημείο

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ το ζευγάρι είχε έντονους τσακωμούς για τα περιουσιακά στοιχεία. Ο ένας από το ζευγάρι ήθελε να εκποιήσουν την περιουσία για μία πιο άνετη ζωή και ο άλλος δεν το δεχόταν.

Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Καλλιακμάνης αναφέροντας πως " ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που έκανε τα ταξίδια του και μέχρι το τελευταίο περιστατικό κακοποίησης δεν υπήρχαν στοιχεία ενδοοικογενειακής βίας" και συνέχισε λέγοντας πως "τον τελευταίο καιρό όλοι εκεί στην περιοχή έβλεπαν τη 48χρονη προβληματισμένη, το ίδιο και το σύζυγό της".

Ευρυτανία - 48χρονη αγνοούμενη

"Πολλές φορές οι ιστορίες επαναλαμβάνονται, όταν είχε βρεθεί το πτώμα του πατέρα της πίστευαν ότι ήταν θύμα ληστείας, όμως πάνω του βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, άρα αποκλέιστηκε το ενδεχόμενο" ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα και αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι εάν η γυναίκα όντως έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. Υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή 2 – 2,5 χιλιομέτρων, και να ξεκαθαριστεί το εάν έχει πέσει στη λίμνη ή όχι.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν η γυναίκα είχε πέσει τη λίμνη θα είχε αναδυθεί το σώμα της στην επιφάνεια, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Οι αρχές εκτιμούν ότι εάν βρίσκεται στη λίμνη η 48χρονη, μπορεί να είχε κάποια βαρίδια ή η ίδια να είχε βάλει βαράκια γυμναστικής στα πόδια της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Robert Cormier: Νεκρός στα 33 του

Προσωπικός γιατρός: Δόθηκε παράταση, πότε ξεκινούν τα πρόστιμα

Κάρπαθος: Ασέλγησε σε ανήλικο με αντάλλαγμα… τσιγαριλίκι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποταΣήμερα 10:37 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός για τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέραΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Ξεκίνησε σήμερα η αποξήλωση καλωδίων από τον Πειραιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο ΈβροΣήμερα 15:20 | Ειδήσεις

Με συνεχιζόμενη την ενίσχυση των εν λόγω μπλόκων στο βόρειο και νότιο τμήμα του νομού, συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας μόνο των φορτηγών διεθνών μεταφορών σε Ορμένιο και Κήπους.

Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του ΧίθροουΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Χίθροου συνεργάζονται στενά με την αστυνομία για τη διερεύνηση του περιστατικού και την πλήρη αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στη Κίσσαμο: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες - Ένας τραυματίας18:38Κανονικά τα δρομολόγια των Intercity στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη18:24Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: Το show του Ρογκαβόπουλου έκλεψε την παράσταση18:10Λάρισα: Νησίδα από φερτά υλικά δημιουργήθηκε στη γέφυρα του Πηνειού - Ανεβαίνει η στάθμη του νερού (εικόνες)17:56Νετανιάχου: Κοντά η δεύτερη φάση του αμερικανικού σχεδίου για τη Γάζα - Επαφές με Τραμπ στο τέλος του μήνα17:42Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο Έβρο17:28Πρόεδρος Βρετανικού Μουσείου: Υπάρχει “περιθώριο προσγείωσης” για τα Γλυπτά του Παρθενώνα17:14Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λάντο Νόρις17:00Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος ύποπτος16:46Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του Χίθροου16:32Λαμία: Σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, τα αγροτικά μπλόκα16:18Βόλος: Ξεκίνησε η ανέλκυση του σκάφους του λιμενικού που βρέθηκε πάνω σε βραχίονα του λιμανιού16:04Λάρισα: Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ15:50Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέρα15:36Ολυμπιακός: Μάχη μέχρι τέλους με την ΑΕΚ 15:24Προσάραξη του σκάφους του Λιμενικού που βρέθηκε πάνω στον βραχίονα του λιμανιού στο Βόλο15:10"Νυχτερινός Ποιμήν": Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα14:56Λίβερπουλ - Σαλάχ: Φαίνεται ότι η ομάδα με θυσιάζει για προσωπικό όφελος14:42Χανιά: Συνελήφθησαν τρείς άνδρες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών14:28ΗΠΑ: "Πραγματικά κοντά" η λύση του πολέμου στην Ουκρανία14:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο