LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2022 00:06

Βασίλισσα Ελισάβετ: η πρώτη φωτογραφία από τον τάφο της (εικόνες)

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση το παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με τον τάφο της Βασίλισσας Ελισάβετ, η πρώτη φωτογραφία του οποίου δόθηκε στην δημοσιότητα.

βασίλισσα Ελισάβετ - τελευταίο πορτραίτο

Το Μπάκιγχαμ έδωσε το βράδυ του Σαββάτου στη δημοσιότητα, την πρώτη φωτογραφία του τάφου της Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στα social media:

«Σήμερα κυκλοφόρησε η φωτογραφία του μνήματος που βρίσκεται στο Μνημείο του King George VI, μετά τον ενταφιασμό της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ. Το Μνημείο του Βασιλιά Γεώργιου VI βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ».

Ο βασιλικός τάφος θα ανοίξει τις πύλες για το κοινό που θέλει να αποτίσει φόρο τιμής από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Το κόστος του εισιτηρίου τις καθημερινές ανέρχεται σε 26,50 λίρες, ενώ τα Σάββατο το κόστος ανέρχεται σε 28,50 λίρες.

Η βασίλισσα κηδεύτηκε μαζί με τον δούκα του Εδιμβούργου το βράδυ της Δευτέρας σε μια ιδιωτική τελετή στην οποία παρευρέθηκαν ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η βασιλική οικογένεια, η οποία ακολούθησε την κρατική κηδεία της στο Αβαείο του Γουέστμινστερ και τη μεταφορά της στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής

Amber Alert: Που βρέθηκε ο 8χρονος που είχε εξαφανιστεί (εικόνες)

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς19:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο