LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2022 10:46

Καλλιθέα: άνδρας αυτοϊκανοποιείται έξω από δημοτικό σχολείο (βίντεο σοκ)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, με τον άνδρα να αυνανίζεται έξω δημοτικό σχολείο της Καλλιθέας. 

Το Πρωινό - επιδειξίας - σχολείο - Καλλιθέα

Σάλος έχει ξεσπάσει, μετά από την ανάρτηση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενός βίντεο, στο οποίο σύμφωνα με το προφίλ στο οποίο αναρτήθηκε, ο καταγραφόμενος είναι ένας άνδρας ο οποίος αυτοϊκανοποιείται μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο είναι σταθμευμένο έξω από δημοτικό σχολείο της Καλλιθέας.

Μάλιστα, ο άνδρας έχει κατεβασμένο και το τζάμι του αυτοκινήτου, δείχνοντας ότι δεν προσπαθεί καν να κρυφτεί, αλλά το αντίθετο!

Στην πόρτα του αυτοκινήτου υπάρχει η επιγραφή με στοιχεία μιας εταιρείας, στην οποία μέχρι πρότινος εργαζόταν ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Νίκος Νικολετάκης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, έχει απολυθεί με απόφαση της ιδιοκτησίας της επιχείρησης.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πεθερά “έπιασε” την νύφη με τον εραστή της… στο γλέντι του γάμου!

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για την Κρήτη

Θεσσαλονίκη: Φιλόλογος εργαζόταν σε οίκο ανοχής για να σπουδάσει τον γιό της γιατρό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες)Σήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Στο Ιράν συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με οκτώ άλλους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα τουΣήμερα 10:04 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα. 

Λιβύη: Διάβημα στην Ελλάδα για τις έρευνες στην ΚρήτηΣήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Σε διάβημα προς τις ελληνικές Αρχές προχώρησε η Λιβύη. Που και πως θα απαντήσει η Αθήνα στην νέα πρόκληση. Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ναυάγιο στην Πύλο: Αθώοι οι 9 ΑιγύπτιοιΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, οι εννέα Αιγύπτιοι διασωθέντες του ναυαγίου, οι οποίοι δικάζονταν ως διακινητές και επιπλέον για πρόκληση ναυαγίου, αφέθηκαν τυπικά ελεύθεροι – κρατούνται μόνο διοικητικά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ναυάγιο στην Πύλο: Αθώοι οι 9 Αιγύπτιοι13:10Βόλος - Κάτω Λεχώνια: Κινδυνεύει με κατάρρευση ο μεσαιωνικός πύργος (βίντεο)13:05Λιβύη: Διάβημα στην Ελλάδα για τις έρευνες στην Κρήτη12:51Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λαγαριασμούς των δικαιούχων12:37 Κέρκυρα: Ελεύθερος ο 15χρονος που έστειλε στο νοσοκομείο συνομήλικό του 12:24Γεωργιάδης - Κασσελάκης: Ο “μάπας”, η αναδίπλωση και η αντεπίθεση12:10Λίβερπουλ: Ο Σλοτ έγινε “αφεντικό” στον πάγκο της ομάδας11:57Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ και το αποχαιρετιστήριο δείπνο 11:43Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι ευχές του Πρωθυπουργού στον γιο του για την ονομαστική του εορτή11:30Θεσσαλονίκη: Έπεσε σκαλωσιά από τον πρώτο όροφο και τραυμάτισε περαστικούς11:16Θάνατος Ραϊσί - Τουρκία: Εθνικό πένθος για τον θάνατο του προέδρου του Ιράν 11:02ΔΕΗ: Ισχυρά αποτελέσματα το α’ τριμήνο 202410:48Ενδοοικογενειακή βία: Εκατοντάδες συλλήψεις σε μια εβδομάδα10:35Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Χαριλάου10:22Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα του10:08Μετά τον Ραϊσί... τί;09:55ΗΠΑ: 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)09:44Ναυάγιο στην Πύλο: Ένταση πριν από την έναρξη της δίκης (εικόνες)09:30Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες) 09:17Επιστολική ψήφος - Μπαλέρμπας για Ευρωεκλογές: Έχουν ήδη ψηφίσει 14950 Έλληνες (βίντεο) 09:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο