LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2022 11:34 | Ανανέωση: 21 Σεπτεμβρίου 2022 11:34

Καραγιάννη - Δούμα για αποτέφρωση: “αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα” (βίντεο)

Τι λέει στην εκπομπή “Το Πρωινό” η στενή φίλη της ηθοποιού, για το πρόβλημα που ανέκυψε, σχετικά με την θέληση της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί.

Καραγιάννη - Δούμα

Για το πρόβλημα που προέκυψε με την αποτέφρωση της σορού της Μάρθας Καραγιάννη, επειδή το σχετικό έγγραφο δεν είχε την υπογραφή συγγενή, πρώτου ή δευτέρου βαθμού, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», η στενή φίλη και επί πολλά χρόνια συγκάτοικος της ηθοποιού, Ντόρα Δούμα.

Η Ντόρα Δούμα ήταν η μοναδική «συγγενής από καρδιάς» και όχι εξ αίματος, εδώ και 50 χρόνια της Μάρθας Καραγιάννη.

Αυτή ανέλαβε το καθήκον να της κλείσει τα μάτια και να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες... συνάντησε όμως εμπόδια, τα οποία όμως ξεπεράστηκαν και τελικά η επιθυμία της μεγάλης ηθοποιού θα υλοποιηθεί, μετά από παρέμβαση του Ληξιαρχείου του Δήμου Αθηναίων. 

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Θα γίνει κανονικά η τελετή όπως έχουμε πει, 12 ή ώρα στο Α’ Νεκροταφείο και μετά αποτέφρωση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να θέλει να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει. Αν δεν ούρλιαζα, δεν θα γινόταν τίποτα. Πάω στα ΚΕΠ για την τελική υπογραφή αυτήν την στιγμή. Πώς να νιώθω; Αυτά θα τα πούμε μετά. Να γίνει η τελετή και θα τα πούμε μετά αυτά», είπε η Ντόρα Δούμα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

 Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

«Η ληξίαρχος είπε ότι για να ισχύσει ένα τέτοιο χαρτί χρειάζεται να υπάρχει υπογραφή συγγενή ή πρώτου ή δευτέρου βαθμού. Συγγενής δεν υπάρχει. Αν κάποιος δεν έχει συγγενείς και θέλει να καεί δεν έχει το δικαίωμα αφήνοντας ένα χειρόγραφο χαρτί να πάει και να γίνει αυτό το πράγμα; Γιατί ο νόμος δεν κατοχυρώνει τον άνθρωπο και τη βούληση του», είχε δηλώσει την Τρίτη στον ΑΝΤ1 ο ψυχολόγος και φίλος της Μάρθας Καραγιάννης Δημήτρης Σούρας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Απεργία στα ΜΜΜ: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους (εικόνες)

Σταϊκούρας για επίδομα θέρμανσης: πιθανή η επέκταση στο 2023 (βίντεο)

Νέα Υόρκη: Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνα ταξιτζή (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο