LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2022 18:13 | Ανανέωση: 14 Σεπτεμβρίου 2022 18:10

Δίκη Φιλιππίδη: Ο Μπιμπίλας, η Νίνου, οι πάστες και τα… λαχεία

Σε κλίμα έντασης και με αρκετές διακοπές της συνεδρίασης, συνεχίστηκε η κατάθεση του Προέδρου του ΣΕΗ. Το αίτημα της υπεράσπισης για κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση και οι αποκαλύψεις.


 

Πέτρος Φιλιππίδης - Το Πρωινό

Της Λίας Κοντοπούλου 

Σε υψηλούς τόνους συνεχίστηκε, στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η εξέταση του Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. 

Το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει δύο φορές την συνεδρίαση, ενώ απέρριψε το αίτημα να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση ο Σπύρος Μπιμπίλας και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου. 

Σε ολιγόλεπτη διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν ένα αίτημα της πλευράς του κατηγορούμενου προκάλεσε πανδαιμόνιο. Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να ανεβεί στο βήμα του μάρτυρα και να διαψεύσει τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφορικά με ένα μεταξύ τους τηλεφώνημα, στο οποίο αναφέρθηκε κατά την χθεσινή του κατάθεση. 

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη με την πρόεδρο να ζητεί από όλους να αποχωρήσουν έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Μιχάλης Δημητρακόπουλος (συνήγορος Πέτρου Φιλιππίδη): Ζητώ να έρθει εδώ η κ. Νίνου να πει εάν ποτέ είπε στον μάρτυρα ότι ο Φιλιππίδης είχε σχέση με φίλη του γιου του! Είναι ψέματα.

Πρόεδρος: Δεν ενδιαφέρει το δικαστήριο, μόνο για τις καταγγελλόμενες πράξεις ενδιαφέρεται.

Σπύρος Μπιμπίλας: Ελπίδα, έλα εδώ να μου πεις τι μου είπες!

Ελπίδα Νίνου: Κα πρόεδρε, μπορώ να μιλήσω;

Πρόεδρος: Όχι!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Και για μας λέγονται ψέματα, δεν διακόπτουμε να μιλήσουμε.

Πρόεδρος: Διακόπτουμε για λίγο.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η σύζυγος.

Σπύρος Μπιμπίλας: Κι εγώ τη διαψεύδω. Ντροπή σου Ελπίδα, που λες τέτοια ψέματα.

Ελπίδα Νίνου: Ντροπή σου εσένα.

Με την αποχώρηση των δικαστών κάποιοι από τους φίλους του κατηγορούμενου επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Μπιμπίλα αποκαλώντας τον «φίδι κολοβό» προς τους οποίος ο μάρτυρας απάντησε: «Ντροπή! Τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;».

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Συνάντηση με… πάστες και λαχεία

Η ένταση συνεχίστηκε και το δικαστήριο οδηγήθηκε σε νέα διακοπή, όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως τον περασμένο Οκτώβριο η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, του είχε κάνει το τραπέζι και του είχε αγοράσει ακόμη και…λαχεία, τα οποία τα έβγαλε από την τσέπη του και τα πέταξε προς το μέρος της. 

Σπύρος Μπιμπίλας: Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου; Με κάλεσε στη Θεσσαλονίκη και μου έκανε το τραπέζι. Γιατί με καλέσατε;

Κική Πακιρτζίδου (συνήγορος Πέτρου Φιλιππίδη): Για να σας επισημάνω ότι παραβιάζετε το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη με τα όσα δηλώνετε και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Σπύρος Μπιμπίλας: Και γιατί παραγγέλνατε τόσα φαγητά; Τόσα τυριά, τόσα γλυκά; Και σας έλεγα «δεν θέλω, δεν θέλω» και εσείς παραγγέλνατε πάστες; Στο τέλος μου πήρατε και λαχεία. Πάρτε τα πίσω. Δεν τα θέλω!

Κική Πακιρτζίδου: Σας ζήτησα κάτι επιλήψιμο για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Σπύρος Μπιμπίλας: Όχι, επιμένατε να μιλήσω με την Ελπίδα Νίνου.

Πάντως, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πλευράς Φιλιππίδη να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση ο Σπύρος Μπιμπίλας με την σύζυγο του ηθοποιού. 


Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Καζάκος: χάρισε το σώμα του στην επιστήμη

Τροχαίο - Αγρίνιο: Έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον ασθενή (εικόνες)

Ναπολιτάνα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο