LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:20 | Ανανέωση: 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:26

Eurobasket – Ιτούδης: Η Γερμανία ήταν καλύτερη από την Ελλάδα

Η απογοήτευση και τα συγχαρητήρια του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη διοργάνωση.

Δημήτρης Ιτούδης

Η απογοήτευση στην Εθνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία ήταν εμφανής. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Eurobasket και ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια στη Γερμανία, όπου όπως είπε, ήταν καλύτερη ομάδα και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να σηκωθεί!

"Συγχαρητήρια στη Γερμανία, το άξιζε, ήταν η καλύτερη ομάδα. Την κυνηγούσαμε πολλές φορές γιατί σούταρε υπερβολικά καλά. Ο Βάγκνερ και ο Όμπστ έβαλαν 10/14 τρίποντα! Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση νωρίς. Βρήκαμε τρόπο για να παλέψουμε, καταφέραμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε και το προβάδισμα. Η τρίτη περίοδος μας πλήγωσε. Παίξαμε σε ένα ματς με υψηλό ρυθμό, δεν βάλαμε τα σουτ, όχι από την άμυνα της Γερμανίας, αλλά επειδή χάσαμε λέι-απς και βολές. Όλα αυτά οδήγησαν στο 26-10 της περιόδου που μας πλήγωσε.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στη ζωή υπάρχουν σκληρές στιγμές. Πρέπει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις. Η Γερμανία ήταν καλύτερη. Για εμάς ήταν μόνο η αρχή, θα το δούμε σαν μάθημα. Αναλαμβάνω την ευθύνη μπροστά σε όλους εσάς όσον αφορά τη στρατηγική. Απολαύσαμε το ταξίδι. Κάναμε πολύ κόσμο περήφανο με το παιχνίδι μας. Θέλαμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν το καταφέραμε αυτή τη φορά. Ήταν σπουδαίο να βλέπω τόσους πολλούς Έλληνες σε μία τόσο υπέροχη ατμόσφαιρα. Μιλούν όλοι για τη χώρα μας, βάλαμε ξανά το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας, όμως το χρυσό για εμάς είναι η πίστη του κόσμου σε εμάς. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν για να μας υποστηρίξουν, από την καρδιά μας.

Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μετά θα ερχόταν ο ημιτελικός. Αυτός ήταν ο στόχος. Αυτό είναι το ξεκίνημα για εμάς, πρέπει να επιστρέψουν όλοι στην Εθνική και να την βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Πρέπει να χτίσεις συνήθειες, όπως κάνουν άλλες ομάδες που παίζουν περισσότερο μαζί. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτές τις συνήθειες. Δεν τα καταφέραμε απόψε, υπάρχουν λόγοι γι' αυτό, όμως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι".


Ειδήσεις σήμερα:

Βριλήσσια: Έκρηξη σε ΑΤΜ έξω από σούπερ μάρκετ

Πέθανε η Ειρήνη Παππά

Πέθανε ο γηραιότερος άνδρας στην Ιαπωνία



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0630ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο