LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2022 11:33

Φωτιά στον Αυλώνα: Εστίες πάνω από το στρατόπεδο

Στο σημείο έπσευσαν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

δασική πυρκαγιά - φωτιά - κατάσβεση - πυροσβεστική

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Αυλώνα Ωρωπού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει εκδηλωθεί δυτικά της δημοτικής ενότητας Αυλώνα, πάνω από το στρατόπεδο και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 38 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ως συντονιστικό.

Λίγο μετά τις 11:00 το μέτωπο τέθηκε υπό έλεγχο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Γατάκι ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου (βίντεο)

Σχολεία: Σε Δημοτικό της Δραπετσώνας για τον αγιασμό ο Μητσοτάκης (εικόνες)

Κόρινθος: Παππούς πέθανε στη βάφτιση της εγγονής του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσειςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Οι προσδοκίες από το ραντεβού των δύο ηγετών στην Άγκυρα. Που και πως αναμένεται να τεθεί επί τάπητος. Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Η πρόκληση, οι “συστάσεις” της ΕΕ και η ελληνική αντίδρασηΣήμερα 08:01 | Ειδήσεις

Η παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήδη από την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της χώρας, τα “καμπάνάκια” από τις Βρυξέλλες και η στάση της Αθήνας.

Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)Σήμερα 07:02 | Ειδήσεις

Το λεωφορείο διέγραψε μια "τρελή πορεία" και κινούμενο εκτός ελέγχου κατέληξε πάνω στην κολώνα φωτισμού, στην Λεωφόρο Λαυρίου.

Πούτιν: Ο Σοϊγκού, η αποπομπή και το νέο πόστοΣήμερα 06:22 | Ειδήσεις

Ο επί σειρά ετών ΥΕΘΑ και στενός συνεργάτης του Πούτιν, δύο χρόνια μετά από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, αποπέμφθηκε από τον Ρώσο Πρόεδρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισραήλ: Εορτασμοί στη σκιά του πολέμου, για την επέτειο ίδρυσής του08:37Εορτολόγιο - 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:25“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια με καταιγιστικές εξελίξεις (εικόνες)08:11Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Η πρόκληση, οι “συστάσεις” της ΕΕ και η ελληνική αντίδραση07:58Μάτι: Η δικαίωση δεν ήρθε ποτέ για τους συγγενείς των θυμάτων07:44Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσεις07:31Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”07:17Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)07:04Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα06:50ΠΣΖ - Μπαπέ: “Αντίο” στο Παρίσι με... ήττα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας (εικόνες)06:36Πούτιν: Ο Σοϊγκού, η αποπομπή και το νέο πόστο06:23Καιρός: τοπικές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα06:09Χιού Τζάκμαν: Θα υποδυθεί τον Ρομπέν των Δασών σε μια “σκοτεινή” ιστορία00:00Αχαΐα – καταγγελία: 23χρονος βίασε 62χρονη σε χωράφι23:46“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)23:32Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας: Χιτσκοκικό… διπλό για τους Αχαιούς23:18Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους23:05Ακράτα: Σύλληψη άντρα για σωρεία εμπρησμών22:52Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι παντρεύεται σύντομα22:38ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τον τίτλο ο “Δικέφαλος”22:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο