LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2022 16:45

Ράλι Ακρόπολις: Εγκατέλειψε ο Λεμπ

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στάθηκε άτυχος κι ενώ προηγούνταν στην κατάταξη. Το πρώτο σοβαρό ατύχημα και η πρόσκρουση σε δέντρο.

Ράλι Ακροπολις 2022

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ είναι ο μεγάλος άτυχος της ημέρας του Ράλι Ακρόπολις, αφού ενώ προηγούνταν από χθες στην κατάταξη, αντιμετώπισε πρόβλημα, όταν κόπηκε ο ιμάντας του εναλλάκτη στο Ford Puma Rally1, και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, πριν την επόμενη ειδική «Περιβόλι 1».

Ο 48χρονος Γάλλος –εννέα φορές-παγκόσμιος πρωταθλητής, σταμάτησε στην άκρη, προσπαθώντας να αντικαταστήσει τον ιμάντα, μαζί με την συνοδηγό του, Ιζαμπέλ Γκαλμίς, αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να χάσει την εκκίνηση της επόμενης ειδικής και, αφού διαπίστωσε πως δεν μπορεί να επισκευάσει τη βλάβη, τελικά εγκατέλειψε τον αγώνα.

Ο Φινλανδός Κάλε Ροβάνπερα είχε πρόσκρουση σε ένα δέντρο με το πίσω μέρος του Toyota, με συνέπεια να καταστραφεί η πίσω αριστερά ανάρτηση και να ξηλωθεί το πορτπαγκάζ, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε και ο Πιερ Λουί Λουμπέ, όταν βγήκε εκτός δρόμου με χαλασμένη την αριστερή μπροστινή ανάρτηση.

Επίσης το πρώτο σοβαρό ατύχημα σε ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έγινε στη Φθιώτιδα, όταν η SKODA Fabia Evo του Βρετανού Κρίστοφ Ίνγκραμ , βγήκε εκτός δρόμου.

Το αυτοκίνητο λίγο έλειψε να τυλιχτεί στις φλόγες όμως λειτούργησε το σύστημα πυρόσβεσης, όμως τραυματίστηκε ελαφρά ο συνοδηγός του, Κρεγκ Ντρου και χρειάστηκε η είσοδος ασθενοφόρου, ενώ η ειδική διακόπηκε και επανεκκίνησε λίγο αργότερα.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Νεαροί έκαψαν εικόνα της Παναγίας (φωτογραφίες)

Τροχαίο: Νεκρός οδηγός που εκσφενδονίστηκε από μηχανή

Δολοφονία στην Λάρισα: Θρίλερ με τον σύντροφο της 35χρονης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για εμπρηστές: Η ατιμωρησία τελειώνει εδώ (βίντεο)Σήμερα 18:19 | Ειδήσεις

Σε ανάρτηση του, ο Πρωθυπουργός επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι, «Η Πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας».

Toυρκικά ΜΜΕ: Η Αγκυρα διπλασιάζει τα στρατεύματα στα ΚατεχόμεναΣήμερα 21:49 | Ειδήσεις

Το πλήθος των δυνάμεων θα μπορούσε να ξεπεράσει και τις 100.000, σύμφωνα με ρεπορτάζ

Λαγουβάρδος στον ΑΝΤ1: Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιώνΣήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι και ο Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για τις φωτιές, καθώς η αντιπυρική περίοδος έχει μεγαλώσει.

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Σύλληψη Τούρκου καταζητούμενου για συνεργεία σε ανθρωποκτονίαΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Σε βάρος του 25χρονου, είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία των Αρχών της Τουρκίας, για τη συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία στην Κωνσταντινούπολη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Όζι Όσμπορν – BBC: Αναβλήθηκε η προβολή ντοκιμαντέρ για τη ζωή του23:59Καλαμάρι εκδικείται ψαρά που το... αιχμαλώτισε!23:43Φυλακές Ναυπλίου: Δεκάδες κρατούμενοι με τροφική δηλητηρίαση23:28Ιταλία: Λιώνει ραγδαία ο παγετώνας - Αλλάζει μετά από 130 χρόνια ο τρόπος μέτρησης23:12Ελλάδα – Λετονία: Εμφατική νίκη στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο22:57ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου22:41Χαλκιδική: Αγνοούνται 20χρονος και 12χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο22:24Αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα 350.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων22:10Toυρκικά ΜΜΕ: Η Αγκυρα διπλασιάζει τα στρατεύματα στα Κατεχόμενα21:57Καβάλα: Σύλληψη χειριστή jet ski για τον τραυματισμό 11χρονου21:43Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονης21:30Νάξος: Παραμένει η περίφραξη στην Πορτάρα21:16Σουηδία: Η ιστορική εκκλησία της Κιρούνα μεταφέρθηκε οδικώς για 5 χιλιόμετρα! (εικόνες)21:01Επίθεση με χλωρίνη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 46χρονη 20:47Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη League Phase20:32Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Σίσι20:18Λαγουβάρδος στον ΑΝΤ1: Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών20:03Παλαιστινιακή Αρχή: Το νέο εποικιστικό σχέδιο του Ισραήλ μετατρέπει τη Δυτική Όχθη σε φυλακή19:46Κρήτη: Σεισμός στα Χανιά19:30Φωτιά στη Μεσσηνία19:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο