LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Σεπτεμβρίου 2022 11:44 | Ανανέωση: 08 Σεπτεμβρίου 2022 12:08

“Το Πρωινό” - Παναγιωτόπουλος: δημοσιογράφος είδε “ροζ στιγμές” της στο διαδίκτυο

Αποκάλυψη της εκπομπής του ΑΝΤ1 για ακόμη μια γυναίκα που φέρεται ως “θύμα” του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Γιατί διστάζει να κάνει επίσημη καταγγελία σε βάρος του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Το Πρωινό

Στην αποκάλυψη πως ακόμη μια γυναίκα, που αναγνώρισε τον εαυτό της στο υλικό από προσωπικές στιγμές που ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, χωρίς την συναίνεση των συντρόφων του, σκέπτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του, προχώρησε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως είπε, πρόκειται για μια δημοσιογράφο από την Αθήνα, που σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα, η οποία μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε επικοινωνία με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας. Της ζήτησε να την βοηθήσει να δει το υλικό από προσωπικές στιγμές με διάφορες ερωτικές συντρόφους του, που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κοινοποιήσει μέσω διάφορων προφίλ στο διαδίκτυο.

Κατά την επισκόπηση του υλικού, ανακάλυψε πως υπήρχαν εικόνες και με την ίδια, χωρίς πάντως να εμφανίζεται το πρόσωπο της, αλλά το κορμί της.

Η γυναίκα, που θέλει να κάνει καταγγελία και να στραφεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει δισταγμούς και συμβουλεύεται νομικούς, καθώς φοβάται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα ακολουθήσει την καταγγελία θα αποκαλυφθεί δημοσίως η ταυτότητα της και θα συζητηθεί το όνομα της, κάτι που εκείνη δεν επιθυμεί.

Η Κέλλυ Χεινοπώρου, υπενθύμισε ακόμη στην εκπομπή «Το Πρωινό» πως η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την πρώτη καταγγελία σε βάρος του, έχει προσδιοριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ: Τι φέρνει η εξαγορά της VILLAGE ROADSHOW Ελλάς

Φιλιππίδης - Νίνου: η κατάθεση, η σχέση με φίλη του γιού του, τα “στραβά μάτια” και η χλιδή (βίντεο)

 “Το Πρωινό”- Γαρδέλης: Δεν είναι βιασμός, είναι συναίνεση αν δεν το καταγγείλεις αμέσως (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο