LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Σεπτεμβρίου 2022 15:45

Μπαπέ: ο Μακρόν με... κράτησε στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο παίκτης αποκάλυψε το μυστικό στους «New York Times» για την συνομιλία που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο, μετά από την οποία συνέχισε την καριέρα του στον γαλλικό σύλλογο.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΠΕ - CHAMPIONS LEAGUE

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποκάλυψε τι του είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν, προκειμένου να μην υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, και να συνεχίσει την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. 

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μιλούσα στον πρόεδρο για το μέλλον μου, για το μέλλον της καριέρας μου, οπότε είναι τρελό, πραγματικά τρελό», είπε ο Μπαπέ σε συνέντευξη που παραχώρησε -τον Ιούνιο κα δημοσιεύτηκε σήμερα- στους «New York Times». Και συνέχισε: «Μου είπε: "Θέλω να μείνεις. Δεν θέλω να φύγεις τώρα. Είσαι πολύ σημαντικός για τη χώρα», Ο Μακρόν, σε εκείνη τη συνομιλία, φάνηκε επίσης να ξεκαθαρίζει ότι ο Μπαπέ θα παίξει μια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και του είπε:  «Έχεις χρόνο να φύγεις, μπορείς να μείνεις λίγο ακόμα».

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναγνώρισε: «Όταν σου το λέει ο πρόεδρος, αυτό μετράει».

O Κιλιάν Μπαπε, παραχώρησε αυτήν την συνέντευξη, λίγο μετά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνολικής αξίας 250 εκατομμυρίων ευρώ που υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «New York Times», «εμφανίστηκε για τη συνέντευξή του με ένα μεγάλο όχημα εξοπλισμένο με φιμέ τζάμια, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, δύο εκπρόσωπους του, δύο δικηγόρους, ένα μικρό τηλεοπτικό συνεργείο, έναν στυλίστα και έναν φίλο του οποίου ο ρόλος είναι, ασαφής. Έτσι ταξιδεύει αυτές τις μέρες ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αστέρες του κόσμου».

Ο Μπαπέ θέλησε επίσης να ξεκαθαρίσει μιλώντας στους «New York Times», ότι η απόφασή του, προσεκτικά μελετημένη με τους γονείς του, να παραμείνει στην Παρί ΣΖ δεν οφείλεται μόνο στη μεγάλη οικονομική προσφορά της παριζιάνικης ομάδας και ότι άλλα πράγματα έπαιξαν ρόλο. 

«Το λέω αυτό επειδή όπου κι αν πάω θα μου δώσουν χρήματα», τόνισε ο Μπαπέ, ο οποίος μίλησε επίσης για ρατσισμό στο ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι θέλει να είναι ένας από τους ηγέτες που θα βάλουν τέλος σε αυτή τη μάστιγα: «Πρέπει να το συζητήσουμε, πρέπει να το τελειώσουμε. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Όσο για το μέλλον και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξαγόρασε την VILLAGE ROADSHOW Ελλάς

Γιαννάκης για Αντετοκούνμπο: και μόνο για το πώς μάχεται... ό,τι κάνει είναι σωστό (βίντεο)

“Το Πρωινό” - Τσοχατζόπουλος: Το μήνυμα στον γιο του λίγο πριν πεθάνει (βίντεο ντοκουμέντο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο