LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2022 13:54

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 58χρονης

Εντοπίστηκε αγνοούμενη γυναίκα. Πού βρέθηκε. Η κατάσταση της υγείας της.

Logos - Εξαφάνιση - Εύρεση - Amber Alert - Missing Alert - Silver Alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Η περιπέτεια της Γεωργίεβα Βαρβάρας, 58 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, από τη Θεσσαλονίκη όπου εξαφανίστηκε.

Η Γεωργίεβα Βαρβάρα, εντοπίστηκε στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής, από περιπολία της Άμεσης Δράσης, ενώ βρισκόταν σε σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Η Γεωργίεβα Βαρβάρα, είναι καλά στην υγεία της και ασφαλής κοντά στους οικείους της.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Γεωργίεβα Βαρβάρα και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού

Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Σοφικίτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: έντονα φαινόμενα από το βράδυ της Κυριακής

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο