LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:19 | Ανανέωση: 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:42

Άρειος Πάγος – Γεωργία Μπίκα: αίτημα για αναίρεση του βουλεύματος

Τι δήλωσε για στοιχεία του βουλεύματος που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα, Τι ζητά από την Δικαιοσύνη, η κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ - ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον δικηγόρο της Νίκο Διαλυνά, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, αλλά για την καταγγελία της αυτή εκδόθηκε από τη Δικαιοσύνη απαλλακτικό βούλευμα. 

Η κ. Μπίκα επισκέφθηκε σήμερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου, όπως δήλωσε, να ζητήσει την αναίρεση του επίμαχου βουλεύματος.

Μάλιστα, έξω από τον Άρειο Πάγο είχαν συγκεντρωθεί μέλη γυναικείων οργανώσεων, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της. 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ - ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Κατά την έξοδό της από το γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η κ. Μπίκα δήλωσε: «Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζω ότι θα πάω μέχρι τέλους. Τα στοιχεία τα έχω. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Ήρθα να καταθέσω αίτηση αναίρεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος. Πιστεύω ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό. Εάν δεν το δει η ελληνική Δικαιοσύνη, τότε θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο». 

Ακόμη, η 24χρονη αναφέρθηκε και στο βούλευμα που εκδόθηκε για την υπόθεσή της, για να σημειώσει τα εξής: «Το βούλευμα αναφέρει ότι λόγω του ότι εκείνη την ημέρα φορούσα ψηλοτάκουνα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Στα βίντεο που υπάρχουν και αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τη στιγμή που πηγαίνω, περπατάω μια χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου παραπατάω. Πράγμα, που πάει να πει ότι δεν φταίνε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασης μου». 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ - ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Σε δήλωσή του ο κ. Διαλυνάς, ανέφερε: «Ζητάμε να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος, το οποίο εκδόθηκε. Στην αναίρεσή μας αυτή λέμε πάρα πολλά. Δίνουμε πάρα πολλά στοιχεία για πολλά πράγματα αλλά και για ό,τι δεν είχε γίνει κατά τη διάρκεια της προδικασίας. Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να επανεξεταστούν και ίσως είναι η τελευταία ελπίδα για να μην γίνουμε ρεζίλι στο εξωτερικό. Αν δεν ασκηθεί αναίρεση θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και σε άλλους θεσμούς, οι οποίοι θα δουν πράγματα που δεν ελήφθησαν υπόψη και πράγματα που δεν θα είναι προς τιμήν της χώρας μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεία Θάλειας: σπαραγμός για το “τελευταίο αντίο” στην 19χρονη δόκιμο (εικόνες)

Τροχαίο: Θρήνος για την Ειρήνη που σκοτώθηκε λίγες ώρες πριν τον γάμο της (εικόνες)

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο