LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Αυγούστου 2022 08:27

Ιωάννινα - Κακοποίηση γαϊδάρου: “Ο αντιδήμαρχος σταμάτησε γιατί τον τραβούσαν βίντεο”

Σφοδρές αντιδράσεις για το περιστατικό με την κακοποίηση του γαϊδάρου. Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες για τον αντιδήμαρχο Ζίτσας, σύμφωνα με Δημοτικό Σύμβουλο της περιοχής.

Κακοποίηση - γάιδαρος - Ιωάννινα
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον αντιδήμαρχο Ζίτσας στα Ιωάννινα που έσερνε ένα γάιδαρο με το αγροτικό. Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.  

Ωστόσο, ο  Δημοτικός Σύμβουλος Ζίτσας Ιωαννίνων Σπύρος Πάικας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» είπε ότι για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχουν υπάρξει καταγγελίες και στο παρελθόν για τον στάβλο του.  Όπως είπε υπήρξαν και έγγραφες καταγγελίες, οι οποίες όπως φαίνεται δεν αξιοποιήθηκαν κατάλληλα.

«Ο πρόεδρος στις 11 Ιουλίου έχει καταθέσει έγγραφη αναφορά στον Δήμο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάικας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Κοινότητας Βαγενίτι Ιωαννίνων Βασίλης Γκάνας, επίσης μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πολλά ζώα και δημιουργούνται πολλά προβλήματα, αφού είναι ανεξέλεγκτα, με τον στάβλο να βρίσκεται σχεδόν μέσα στον οικισμό. 

Σχετικά με το περιστατικό, ο κ. Γκάνας είπε ότι ο γάιδαρος είχε πάει στο διπλανό χωριό, ο αντιδήμαρχος Ζίτσας ενημερώθηκε και πήγε να πάρει το ζώο. Όπως είπε έδεσε τον γάιδαρο στο αυτοκίνητο και τον έσερνε, ενώ σύμφωνα με τον κ. Γκάνα, πέρασε μπροστά από την πλατεία και τον είδαν κάτοικοι και μικρά παιδιά. Όπως είπε ο ίδιος συνέχισε απτόητος και τελικά σταμάτησε όταν είδε ότι κάποιοι τον βιντεοσκοπούν.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του αντιδημάρχου Ζίτσας Δημήτρης Δήμου, επέμεινε στο ότι το συμβάν ήταν ατύχημα, καθώς και ότι ο γάιδαρος προηγουμένως είχε δεχθεί επίθεση από λύκο ή άλλο άγριο ζώο

«Η θέση του εντολέα μου είναι ότι το ανέβασε στην καρότσα και στην συνέχεια έπεσε, με αποτέλεσμα το ζώο να συρθεί», είπε ο κ. Δήμου.  

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί»:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Ειδήσεις

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο