LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2022 15:32 | Ανανέωση: 29 Αυγούστου 2022 16:16

Εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη: Αμετανόητα τα μέλη της “Εκκλησίας των Εθνών”

Βγάζουν φωτογραφίες με χειροπέδες, τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώνουν ότι τα καλύτερα έρχονται.

Εξορκισμοί  - Θεσσαλονίκη - Αίρεση

Αμετανόητοι και προκλητικοί εμφανίζονται μετά την σύλληψη τους τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης Εκκλησίας των Εθνών, που έχει προκαλέσει σάλο στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα της Ασφάλειας για την δράση της ωστόσο συνεχίζεται.....

Βγάζουν φωτογραφίες με χειροπέδες, τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώνουν ότι τα καλύτερα έρχονται. Ο επικεφαλής της Εκκλησίας των Εθνών μάλιστα βιντεοσκοπησε δήλωση του εντός του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά αφότου αφέθηκε ελεύθερος.

"Όπως ήταν αναμενόμενο, μας είδε ο εισαγγελέας και μας άφησε ελεύθερους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χριστιανούς, όλα τα παιδιά του Θεού σε ολόκληρο τον κόσμο οι οποίοι μας στήριξαν με την προσευχή τους, με τη στήριξή τους, με την αγάπη τους.

Και θέλουμε να ξέρετε ότι συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για εσάς, συνεχίζουμε να κάνουμε το έργο του Κυρίου όπως το κάναμε εδώ και 7 χρόνια τώρα εδώ στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και ξέρουμε ότι το καλό δεν είναι αρκετό, γιατί το καλύτερο έρχεται!"

Ο ιερέας, όπως τον αποκαλούν αλλά και ο στενός του συνεργάτης, μπορεί να αφέθησαν ελεύθεροι, η Εκκλησία των Εθνών ωστόσο δεν έχει ξεμπερδέψει με τη δικαιοσύνη. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την οποία και παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Η εισαγγελέας ζητά να διαπιστωθεί αν έχουν προκύπτουν τα αδικήματα του προσηλυτισμού, της παράνομης κατάληψης δημοσίου χώρου και της διατάραξης κοινής ησυχίας, με αφορμή τις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν στην πλατεία Δικαστηρίων.

"Ξέρω ότι έχουν εθελοντές. Όταν ρωτάνε ποιον να κάνουν εξορκισμό σηκώνουν χέρι και τους παίρνουν"

"Έχει θεραπεύσει και εμένα και όλους. Είναι αλήθεια στην Αφρική είναι ο Τζόσουα πέθανε. Ο Χάρης ξέρει εκεί. Ο θεός να ελευθερώσει όλους μας. Αγαπαει όλους ανθρώπους. Ο θεός είναι για όλους"

Το εγκαταλελειμμένο κέντρο διασκέδασης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιούσαν για τις υποτιθέμενες τελετές τους παραμένει σφραγισμένο, τα μέλη της Εκκλησίας των Εθνών ωστόσο τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τη στάση τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πισπιρίγκου: Κούγιας κατά Λέων για τις δηλώσεις στον ΑΝΤ1 - Αιχμές για τον Παπαδόπουλο

Ιωάννινα: “Ο γάιδαρος είχε δεχθεί επίθεση από άγριο ζώο - Συρόταν μόνο το πόδι του” (βίντεο)

Αργολίδα - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με ΙΧ (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο