LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Αυγούστου 2022 20:02

Πολεμικό Ναυτικό - Θάνατος Θάλειας: Στο “μικροσκόπιο” τοξική ουσία στον οργανισμό της (βίντεο)

Μυστήριο παραμένουν τα αίτια θανάτου της 19χρονης Θάλειας. Στην Ιταλία έχουν μεταβεί οι γονείς της μαζί με Έλληνες γιατρούς. 

 Πολεμικό Ναυτικό - Θάλεια Κορδαμπάλου

Της Λίλιαν Τσουρλή

Μυστήριο παραμένουν τα αίτια θανάτου της 19χρονης Θάλειας, καθώς οι ιταλικές αρχές δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής. Στη γειτονική χώρα έχουν μεταβεί οι γονείς της μαζί με Έλληνες γιατρούς.

Οι έρευνες των γιατρών στη Νάπολη για το θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, φέρεται να έχουν επικεντρωθεί σε μια τοξική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της. Μια ουσία που έφερε τα πάνω κάτω στον εξασθενημένο της οργανισμό από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν εάν ένα τα ζωτικά της όργανα.

«Η κατάστασή της Θάλειας επιδεινώθηκε πάρα πολύ γρήγορα. Στις 23 Αυγούστου, πήραν τηλέφωνο οι γιατροί τους γονείς της και τους είπαν ότι έχει ανεβάσει πυρετό. Μετά έβγαλε το εξάνθημα στο πόδι και αμέσως έπαθε σηψαιμία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τη διασωλήνωσαν και μετά ενημέρωσαν τους γονείς», δήλωσε συγγενής της 19χρονης.

Ωστόσο η νεκροψία - νεκροτομή καθυστερεί με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό να πιέζει τις ιταλικές αρχές, καθώς αυτή θα είναι που θα αποκαλύψει πως η 19χρονη κατέληξε.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Θάλεια πριν από 10 μέρες είχε νοσήσει με κορονοϊό, ενώ ήταν πάνω στο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς». Όταν βγήκε αρνητική στον κορονοϊό βγήκε και από την απομόνωση. Έτσι πιάνοντας λιμάνι η φρεγάτα Κανάρης και το Προμηθεύς στην Τυνήσια την Παρασκευή 19 Αυγούστου βγήκε με τους 158 φοιτητές της Σχολής Ναυτικής Δοκίμων συμφοιτητές της να φάνε. Τα βήματα των φοιτητών 18 με 21 Αυγούστου στο λιμάνι Λάγκουλετ ψάχνουν οι αρχές για την άκρη του νήματος.

«Γίνεται προσπάθεια να χυθεί φως στις συνθήκες για τις οποίες ένα πολεμικό πλοίο ελληνικής σημαίας αγκυροβόλησε στον κόλπο της Νάπολης, αργά το βράδυ της Τρίτης. Τη νύχτα μια 19χρονη δόκιμη στρατιωτικός μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο Πολεμικού Ναυτικού, όπου λίγες ώρες αργότερα έχασε τη ζωή της. Υπήρχε το ενδεχόμενο η κοπέλα να είναι θετική στον κορονοϊό, αλλά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε με το που έφτασε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν απέδειξε την θετικότητα στον ιό», μετέδωσε η ιταλική τηλεόραση.

Λίγες ώρες μετρά την περασμένη Τρίτη 23 Αυγούστου η Θάλεια παρουσίασε πυρετό και την Τέταρτη 24 Αυγούστου την διασωληνώνουν και την Πέμπτη 26 Αυγούστου φεύγει για το τελευταίο της ταξίδι.

Στην Ιταλία μετέβησαν και γιατροί από την Ελλάδα, ενώ με C130 μεταφέρθηκαν στην ιταλική πόλη και οι γονείς της. Μάλιστα λίγο πριν φύγει από τη ζωή άλλοι δυο συνάδελφοι της ένας άνδρας και μια γυναικά εμφανίζουν και αυτοί πυρετό και πόνους στο στομάχι. Μπαίνουν στο νοσοκομείο και λίγες ώρες μετά αποχωρούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Κοκαΐνη αξίας εκατομμυρίων ευρώ εντοπίστηκε σε κοντέινερ (εικόνες)

Φυλακές Αγιάς: Αυτοσχέδια όπλα βρέθηκαν σε κελιά (εικόνες)

Πτήση για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα, έριξε χαστούκια και πήγε ν' ανοίξει την πόρτα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο