LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 25 Αυγούστου 2022 21:43 | Ανανέωση: 25 Αυγούστου 2022 21:49

Λάρισα: Ζευγάρι καταγγέλλει ότι τους πήγαν... λάθος μωρό στο μαιευτήριο

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς, αναμένεται να κινηθούν νομικά οι γονείς, ενώ ζητούν και τεστ DNA.

μωρό - νεογέννητο - βρέφος
Μία ιστορία που θυμίζει σενάριο… ταινίας εκτυλίχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα νεαρό ζευγάρι πήγε στην εν λόγω ιδιωτική κλινική για να γεννήσει. Μετά την επιτυχημένη γέννα οι εργαζόμενοι πήγαν στη μητέρα και στον πατέρα το νέο μέλος της οικογένειας.

Όμως, όλα ανατράπηκαν την επόμενη μέρα, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία του ζεύγους, τους ενημέρωσαν πως έκαναν λάθος και άλλο είναι τελικά το μωρό τους!

Όπως είναι λογικό, οι γονείς ταράχτηκαν και πλέον ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά της συγκεκριμένης κλινικής, ενώ θα προχωρήσουν άμεσα και σε τεστ DNA, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Θα κινηθούν νομικά οι γονείς - Ζητούν και τεστ DNA 

«Μέσα στην κούνια, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι. Δεν δώσαμε πολλή σημασία εκείνη τη στιγμή, έγραφε το όνομά της», είπε ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega.

«Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα το έδωσε στο μωράκι κανονικά. Την άλλη μέρα το πρωί, μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά καλά, λέμε: "Τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά". Βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό, ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ εν τω μεταξύ και μας λέει η μαία: "το χθεσινό, ήταν άλλο μωρό". Δηλαδή, το δικό μας μωρό πήγε αλλού», συμπλήρωσε ο πατέρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σαρμπάνης στον ΑΝΤ1: Ο Ερντογάν εξακολουθεί να είναι προκλητικός σε όλα τα μέτωπα (βίντεο)

Πισπιρίγκου - Κούγιας: δεν είπα ότι “ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα”

Ευλογιά των πιθήκων: Νέα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο