LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2022 19:29 | Ανανέωση: 23 Αυγούστου 2022 19:55

Κακοκαιρία - Αττική: “ποτάμια” οι δρόμοι λόγω της έντονης βροχόπτωσης (βίντεο)

Οι βροχές και καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν σε μεγάλο μέρος της χώρας. Πού εντοπίζονται προβλήματα.

Κακοκαιρία - Αττική - Δρόμοι

Έντονη ήταν η βροχόπτωση που έπληξε την Αττική το απόγευμα της Τρίτης. Από τα φαινόμενα, πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε... ποτάμια προκαλώντας έτσι προβλήματα σε όσους μετακινούνται.

Πιο συγκεκριμένα, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων προχώρησε η αστυνομία για περίπου μία ώρα ενώ στη συνέχεια, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όσο και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις έντονες βροχοπτώσεις, είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, καθώς και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς Βούλα.

Την ίδια ώρα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στο Κερατσίνι, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Τριπόλεως από το ύψος της οδού Ιππολύτου έως την οδό Αμαζόνων. Γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, δέχθηκε 109 κλήσεις από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν αρκετές περιοχές της Αττικής. Από τις 109 κλήσεις, οι 102 αφορούσαν αντλήσεις υδάτων και οι 7 κοπές δέντρων.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από σήμερα έως και την Παρασκευή προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα - κατά τη διάρκεια των φαινομένων - από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Συγκεκριμένα, για την Τετάρτη (24/8) τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν και θα επηρεάσουν από νωρίς το πρωί την ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και το μεσημέρι - απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά. 

Η πυροσβεστική στην ανακοίνωσή της, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα έντονα φαινόμενα, καθώς και τις επόμενες ημέρες που αναμένεται να συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Λύματα: Αύξηση ιικού φορτίου έως 135%

Σεπτέμβριος - Ρεύμα: η επιδότηση για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες

Σταϊκούρας για ΔΕΘ: πολλά και κοστολογημένα τα μέτρα στήριξης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο