LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2022 17:42

Άντονι Κάριγκαν: Η αλωπεκία με έκανε καλύτερο ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός άρχισε να χάνει τα μαλλιά του στα 20 του κι όταν έφτασε 30 έπρεπε να φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες και περούκα για να υποδυθεί τον χαρακτήρα του στο «The Forgotten».

Άντονι ΚάριγκανΟ Άντονι Κάριγκαν (Anthony Carrigan) λέει ότι η αλωπεκία τον έχει κάνει καλύτερο ηθοποιό.  

Ο ηθοποιός -που υποδύεται τον NoHo Hank στην κωμωδία του HBO «Barry»- άρχισε να χάνει τα μαλλιά στα 20 του. Όταν έφτασε τα 30, έπρεπε να φορέσει ψεύτικες βλεφαρίδες και περούκες για να υποδυθεί τον χαρακτήρα του στο «The Forgotten».

Μιλώντας στο Page Six, ο Κάριγκαν ανέφερε ότι «ένας αριθμός ανθρώπων» είπε ότι δεν θα έπαιρνε πλέον ρόλους λόγω της τριχόπτωσης του.

«Μου είπαν ότι δεν ήμουν πια ελκυστικός», θυμάται ο 42χρονος ηθοποιός. «Μου είπαν ότι δεν θα κλείσω ρόλους. Ήταν κάτι που φοβόμουν τόσο πολύ να ακούω από μικρός».

Αλλά οι αρνητικές απόψεις τον έκαναν ακόμα πιο αποφασισμένο να ακολουθήσει τους ρόλους που ήθελε πραγματικά.

«Μου έδωσε το πάθος και άναψε τη φωτιά για να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος», εξήγησε. «Και ουσιαστικά αυτό έκανα».

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι η αλωπεκία τον έχει κάνει καλύτερο ηθοποιό επειδή τώρα αγκαλιάζει τη «μοναδικότητα» του.

Και πρόσθεσε, «Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες όλοι προσπαθούν να συμμορφωθούν με κάποιον τρόπο και νιώθω τι κάνει τους ανθρώπους ξεχωριστούς. Από εκεί προέρχονται τα ενδιαφέροντα πράγματα. Από εκεί προέρχονται πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις».

Και ξεκάθαρα, οι προσπάθειες του Κάριγκαν απέδωσαν καρπούς καθώς σημείωσε την «συντριπτική» αγάπη που λαμβάνει, ενώ παίζει τον NoHo Hank, έναν γκέι Τσετσένο μαφιόζο με χρυσή καρδιά.

«Μόνο το πλήθος των ανθρώπων που με πλησιάζουν και μου μιλάνε ή εκφράζουν το θαυμασμό τους... πραγματικά με κάνει να νιώθω ότι είμαι μέρος ενός πολύ ιδιαίτερου πράγματος», εξήγησε. «Και πραγματικά προσπαθώ να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Και ενώ παραδέχεται ότι του έχουν προσφερθεί πολλοί ρόλοι γκάνγκστερ από την επιτυχία του «Barry», ελπίζει να δείξει στο Χόλυγουντ ότι είναι ικανός για πολλά περισσότερα.

«Όλοι είναι σαν να βάζουν το μυαλό τους σε μία διαδρομή», είπε. «Μου αρέσει να παίζω τους κακούς, είναι τόσο διασκεδαστικό. Αλλά προφανώς, ναι, υπάρχουν τόσοι περισσότεροι ρόλοι εκεί έξω και τόσοι περισσότεροι που μπορώ να κάνω».

Ειδήσεις σήμερα:

Πασχάλης Τερζής: Ο τραγουδιστής ποζάρει στο σπίτι του - Η σπάνια φωτογραφία

Βόλος: πέθανε η 18χρονη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ 

Φαλακρό: Πως έγινε η τραγωδία από κεραυνό σε ορειβατικό αγώνα (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Τροχαίο στο κέντρο της πόλης (εικόνες)10:52Δευτέρα 13 Οκτωβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας 10:38Σήμερα η συνάντηση του Τραμπ με οικογένειες ομήρων της Γάζας - Αναλυτικά το πρόγραμμα 10:24Χανιά: 15χρονη βρέθηκε σε πάρκο βαριά τραυματισμένη10:10Πέλλα: Πυρκαγιά ξέσπασε σε διπλοκατοικία09:56Ηράκλειο: 41χρονος stalker πετούσε πέτρες στο μπαλκόνι της πρώην του09:42Κηφισός: Καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ – Συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός09:28Η Χαμάς και ο στρατός επιβεβαίωσαν την απελευθέρωση 7 ομήρων, άλλοι 13 θα απελευθερωθούν στις 10:0009:14Ισραήλ: Πλήθος κόσμος συρρέει στην πλατεία - Συνολικά θα αφεθούν ελεύθεροι 20 όμηροι09:00Πάνος Ρούτσι: Η απεργία πείνας ήταν απαίτηση να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου08:46Απελευθέρωση ομήρων: 7 απαχθέντες παραδόθηκαν στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού08:32Συνάντηση Μητσοτάκη - Τασούλα πριν από τη Σύνοδο για τη Γάζα08:18Συναγερμός στην Χαλκίδα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες08:04Μεξικό: Στους 44 οι νεκροί από τις πλημμύρες07:52Missing Alert για την εξαφάνιση 52χρονης07:38Λεκορνί: Η νέα κυβέρνηση στη Γαλλία διορίστηκε για να προωθήσει έναν προϋπολογισμό, πριν από το τέλος της χρονιάς07:24Τροχαίο δυστύχημα στα Τρίκαλα: Νεκρός ο 18χρονος οδηγός07:10Στις 8:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να αρχίσει η απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα06:56Στην Αίγυπτο σήμερα ο Πρωθυπουργός για τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Γάζα06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Οκτωβρίου06:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο