LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Αυγούστου 2022 10:11 | Ανανέωση: 20 Αυγούστου 2022 10:21

Σινσινάτι - Τσιτσιπάς: στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Μεντβέντεφ

Έτοιμος να αναμετρηθεί ακόμη μία φορά με το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

AP - Τσιτσιπάς

Για τρίτη διαδοχική φορά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα φωνάξει «παρών» στα ημιτελικά του Cincinnati Masters. Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να επικρατήσει με 7-6(5), 5-7, 6-3 του Τζον Ίσνερ και σήμερα (20/8) θα βρει στον δρόμο του προς τον τελικό τον Νο1 τενίστα του κόσμου Ντανίλ Μεντβέντεφ. Πέρυσι, είχε ηττηθεί από τον Αλεξάντερ Ζβέρερ στους «4» του ίδιου Μάστερς. Ο 27χρονος Ρώσος ξεπέρασε με straight sets το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτς με 7-6(1), 6-3.

Το έργο του Τσιτσιπά ήταν δύσκολο απέναντι στον... Μάστερ των σερβίς Τζον Ίσνερ. Ο 37χρονος Αμερικανός είχε 18 άσους, αλλά ο "Tsitsifast" αξιοποίησε το μοναδικό break point του στον αγώνα για φτάσει σε μία αγχωτική νίκη στα τρία σετ, μετά από δύο ώρες και 23 λεπτά αγώνα. Πάντως, ο Τσιτσιπάς πήρε δίκαια την πρόκριση, αφού περιορίστηκε στα εννέα αβίαστα λάθη, έβγαλε 41 winners, εκ των οποίων οι επτά ήταν άσοι, ενώ είχε 72/96 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του.

Στο Western & Southern Open, θα διεκδικήσει την 46η νίκη του στον 8ο ημιτελικό του μέσα στο 2022 ο Έλληνας τενίστας απέναντι στον πανίσχυρο βέβαια Μεντβέντεφ. Οι δυο τους, έχουν τεθεί αντιμέτωποι εννέα φορές στο Tour, με τον Ρώσο να μετράει επτά νίκες και τον Τσιτσιπά δύο. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι ήταν στη Μελβούρνη, και τότε στον ημιτελικό.

Κάμερον Νόρι και Μπόρνα Τσόριτς πήραν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης αφήνοντας εκτός διεκδίκησης τίτλου τους Κάρλος Αλκαράθ και Φίλιξ Οζέρ-Αλισίμ. Ο 26χρονος Νόρι, Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να περιορίσει την αντεπίθεση του Κάρλος Αλκαράθ και με 7-6(4), 6-7(4), 6-4 επί του χαρισματικού Ισπανού, συνέχισε την εξαιρετική σεζόν που διανύει, ενώ ο Κροάτης Τσόριτς απέκλεισε με 6-4, 6-4 τον Καναδό Οζέρ-Αλισίμ.

Στα ημιτελικά και στο διπλό ο Τσιτσιπάς

Στα 3/3 διεύρυνε το σερί του με τον Χόλγκερ Ρούνε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού οι δυο τους απέκλεισαν τους Νο.4 του ταμπλό, Μαρσέλο Αρέβαλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζιέρ στο σούπερ τάι μπρέικ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού στο Cincinnati Masters. 

Ο Έλληνας τενίστας μαζί με τον Ρούνε πήραν το πρώτο σετ με 7-5, οι Αρέβαλο και Ροζιέρ έκαναν μπρέικ και πήραν το δεύτερο σετ με 6-4 games, ενώ στο σούπερ τάι μπρέικ, οι Τσιτσιπάς και Ρούνε έκαναν το 10-7 για να προκριθούν μετά από 1,5 ώρα αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΕΝ: έρευνα για την θανάτωση αρκούδων στην Φλώρινα

Ηράκλειο: Η στιγμή της πτώσης του δέντρου που σκότωσε τον 51χρονο (βίντεο)

Ενισχυμένη Εποπτεία - Μητσοτάκης: ξεπροβάλει καθαρός ορίζοντας ανάπτυξης και ευημερίας



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο