LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Αυγούστου 2022 12:50

Ο Στιβ Μάρτιν σταματά την υποκριτική: “Παραδόξως, αυτό ήταν”

Τι δήλωσε ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, για τον τρόπο με τον οποίο θα αποσυρθεί σταδιακά από την υποκριτική.

Στιβ Μάρτιν

Ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, σεναριογράφος, παραγωγός και μουσικός Στιβ Μάρτιν ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ελαττώσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες μετά το τέλος της σειράς «Only Murders in the Building», αλλά δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «αποσύρομαι».

«Όταν τελειώσει αυτή η τηλεοπτική σειρά, δεν θα ψάξω γι' άλλες» είπε στο «The Hollywood Reporter». «Δεν θα αναζητήσω ούτε νέες ταινίες. Δεν θέλω να κάνω cameo. Παραδόξως, αυτό ήταν». Στην καριέρα των έξι δεκαετιών του, ο Μάρτιν έχει αποσπάσει σημαντικά βραδεία και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από τους συναδέλφους του. Το 2013 του απονεμήθηκε τιμητικό Όσκαρ για την προσφορά του στον χώρο.

Στιβ Μάρτιν

Στιβ Μάρτιν

Στιβ Μάρτιν

Στιβ Μάρτιν

Του λείπει μόνο ένα βραβείο Tony για να ολοκληρώσει τη συλλογή EGOT: Emmy, Grammy, Oscar και Tony.

Ο γεννημένος στις 14 Αυγούστου 1945, ταλαντούχος ηθοποιός πολύ πριν γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του σε ξεκαρδιστικές ταινίες του Χόλυγουντ, είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του ως stand-up κωμικός, στα μέσα των ΄70s. Ωστόσο, ο Στιβ Μάρτιν έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις ταινίες «Ο πατέρας της νύφης», «Roxanne» και «Ο ροζ πάνθηρας».

Στιβ Μάρτιν

Στιβ Μάρτιν

Στιβ Μάρτιν

Στιβ Μάρτιν

Στιβ Μάρτιν

Στο «Only Murders In the Building» ο Στιβ Μάρτιν και ο Μάρτιν Σορτ, δύο κωμικοί των ΗΠΑ με λαμπρή καριέρα, μαζί με την Σελένα Γκόμεζ που δίνει την απαιτούμενη «φρεσκάδα» συνθέτουν ένα τρίο που σε κάνει να το αγαπήσεις. Στη συγκεκριμένη σειρά, ο Στιβ Μάρτιν γράφει και το σενάριο μαζί με τον Τζον Χόφμαν.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαθητές Λυκείου έφτιαξαν συσκευή για τυφλούς μαθητές (εικόνες)

Orient Express: μαγικό ταξίδι με το σύγχρονο τρένο - “μύθος” (εικόνες)

Βύρωνας - Ισιδώρα Ντάνκαν: Προς ανακαίνιση το ιστορικό σπίτι της

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο