LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Αυγούστου 2022 10:09 | Ανανέωση: 13 Αυγούστου 2022 10:18

Κακοκαιρία: ισχυρές καταιγίδες στην Θεσσαλία (εικόνες)

Ισχυρή καταιγίδα στα Τρίκαλα. Κινδύνευσε οδηγός στην Λάρισα. Έντονα φαινόμενα “σάρωσαν” και την Ήπειρο

Κακοκαιρία - Τρίκαλα

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής (12/8), στις παραλιακές περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, καθώς η κακοκαιρία άρχισε να σαρώνει τη χώρα και αναμένεται να κορυφωθεί την Κυριακή.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης των Τρικάλων μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Όπως μεταδίδει το trikalavoice.gr, επί περίπου ένα 20λεπτο έπεφτε πολύ δυνατή βροχή στην πόλη και τα περίχωρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η χθεσινή καλοκαιρινή δυνατή μπόρα είναι η απαρχή ενός άστατου τριημέρου του 15 Αύγουστου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Οι τοπικοί φορείς ελπίζουν να μην συνεχισθούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, για να μην χαλάσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις αλλά και τις διακοπές όσων βρίσκονται σε άδεια.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr από τη δυνατή βροχή και τους ισχυρούς ανέμους έσπασαν τα κλαδιά του δέντρου στην πλατεία παλαιού Δεσποτικού. Στο σημείο έσπευσε με εντολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας Φόρη Ρόμπου συνεργείου του Δήμου για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα

Κακοκαιρία - Τρίκαλα

Ισχυρό μπουρίνι τώρα σάρωσε και τα παράλια της Ηπείρου.

Το μπουρίνι ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (12/8) και ήταν κατά τόπους πολύ έντονο ενώ συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους που σάρωναν τα πάντα στο πέρασμά τους. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τα Σύβοτα από την τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr:

Οδηγός παγιδεύτηκε σε ρέμα στη Λάρισα

Η πρωινή βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα στη Λάρισα, όπου πολίτης που παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του στην προσπάθεία του να περάσει ένα ρέμα της πόλης.

Ο άντρας απεγκλωβίστηκε μετά από ενέργειες της Πυροσβεστικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκρός νεαρός που οδηγούσε “γουρούνα”

Έγκλημα στην Άρτα: Συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Δεκαπενταύγουστος - ΔΙΜΕΑ: έλεγχοι σε τρία μέτωπα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο