LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Αυγούστου 2022 22:59

Ο Άρης “πλήρωσε τα λάθη” με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Οι χαμένες ευκαιρίες του στοίχισαν την πρόκριση, παρά την καλή εμφάνιση, η οποία "αποζημιώθηκε" από τους φιλάθλους.

CONFERENCE LEAGUE - ΑΡΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Άδοξο τέλος έλαβε και η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν μεν με 2-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του UEFA Europa Conference League, έχοντας ηττηθεί με 2-0 στο Ισραήλ. Στα Play Off της διοργάνωσης, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα αντιμετωπίσει τη Νις (18 και 25 Αυγούστου).

Κι όμως, τα πράγματα για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος, που είχε οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ του Λουίς Πάλμα (25'), θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Αντρέ Γκρέι (60'), σε φάση που απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω της αποβολής του Νταν Γκλέιζερ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο Εράν Ζάχαβι στο 74' πέτυχε το «χρυσό γκολ» για τη Μακάμπι, προτού διαμορφώσει ο Σεΐκ Ντουκουρέ (81') το τελικό 2-1.

Υπερβολικά... ήσυχο το πρώτο μερος. Ο Χουλιάν Κουέστα πρόλαβε στο 6' τον επικίνδυνο Ντζόρτζε Γιοβάνοβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Σεΐκ Ντουκουρέ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντάνιελ Πέρετζ. Στο 23', η σέντρα-σουτ του Ντάνιελ Μαντσίνι πέρασε παράλληλα από την εστία του Πέρετζ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το φάουλ σε καλή θέση που κέρδισε ο Μόουζες Οντουμπάτζο, οδήγησε στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από την εκτέλεση του Πάλμα. Στη συνέχεια οι Ισραηλινοί ήλεγξαν το ρυθμό, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο δίχως τέρματα.

CONFERENCE LEAGUE - ΑΡΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Χωρίς αλλαγές και στο ίδιο, χαμηλό τέμπο ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Μέχρι που στο 54', σε μια ανύποπτη φάση, ο Γκλέιζερ έπεσε άγαρμπα πάνω στον Ιτούρμπε, με τον Τζον Μπίτον να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Φάση στην οποία ο Σκωτσέζος διαιτητής αρχικά έδειξε κόκκινη κάρτα στον Νιρ Μπίτον, για να διορθώσει το λάθος του, αποβάλλοντας εν τέλει τον Γκλέιζερ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκρέι για το 1-0, με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Κι αντί ο Άρης να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, δέχθηκε γκολ. Στο 74', ο Ζάχαβι πήρε την κάθετη πάσα του Γκάβριελ Κανιτσόφσκι και με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

CONFERENCE LEAGUE - ΑΡΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Τέλος; Όχι! Στο 80' ο Πέρετζ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γκρέι, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Τζαμαϊκανός φορ με τακουνάκι έδωσε στον Ντουκουρέ για το 2-1. Το σουτ του Πάλμα (85') και η κεφαλιά του Γκρέι (87') δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τον Άρη, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να πανηγυρίζει μια πολύ δύσκολη πρόκριση με συνολικό σκορ 3-2.

Διαιτητής: Τζον Μπίτον (Σκωτία)

Κίτρινες: Φαμπιάνο, Πάλμα, Πίρσμαν, Χατζηιωάννου - Σάμποριτ, Φαν Όβεριμ, Γιοβάνοβιτς, Χοζέζ, Γκολάσα, Πέρετζ.

Κόκκινες: Γκλέιζερ

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό (68' Καμάτσο), Ντουκουρέ (90'+5' Ντιοπ), Μαντσίνι (78' Ματέο), Πάλμα (90'+5' Χατζηιωάννου), Ιτούρμπε (68' Μανού), Γκρέι.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Βλάνταν Ίβιτς): Πέρετζ, Νιρ Μπίτον, Γεϊνί, Σάμποριτ, Φαν Οβεριμ (90' Νταν Μπίτον), Γκλέιζερ, Κανιτσόφσκι (90' Ρίκαν), Ζεράλδες, Χοζέζ (78' Κάντιλ), Κούβας (66' Γκολάσα), Γιοβάνοβιτς (66' Ζάχαβι).

Ειδήσεις σήμερα: 

Άρτα: Πυροβόλησε την πρώην του πριν σκοτώσει τον πεθερό του - Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Ανατροπή σε μελέτη για την κατάθλιψη: Δεν συνδέεται με τη σεροτονίνη

Αρκουδάκι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα μελιού με παραισθησιογόνες ουσίες (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους16:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο