LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 11 Αυγούστου 2022 16:45 | Ανανέωση: 11 Αυγούστου 2022 16:58

Βηρυτός: Άνδρας κρατά ομήρους υπαλλήλους Τράπεζας (βίντεο)

Πόσα χρήματα ζητά για να τους αφήσει ελεύθερους.

Βηρυττος ομηρίαΑίσιο τέλος είχε το θρίλερ της ομηρείας σε τράπεζα της Βηρυτού, όπου ένας Λιβανέζος κρατούσε ομήρους επί σχεδόν έξι ώρες. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο ένοπλος βγήκε από την τράπεζα με τα χέρια ψηλά. Κανείς από τους έξι ομήρους δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με τον λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό.

Μεσημέρι Πέμπτης και ένας εξαγριωμένος και οπλισμένος Λιβανέζος κρατά ομήρους το προσωπικό τράπεζας. Ο άνδρας απαιτεί να του επιτρέψουν να πάρει 200.000 δολάρια από τον παγωμένο λογαριασμό του.

Ο ένοπλος απείλησε να αυτοπυρποληθεί και πυροβόλησε με τρεις, «προειδοποιητικές» βολές προς την Ομοσπονδιακή Τράπεζα στη Βηρυτό, όπου υπάρχουν όρια ανάληψης λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο άνδρας κουβαλούσε ένα κάνιστρο βενζίνης και κρατά ομήρους επτά υπαλλήλους στην προσπάθειά του να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματά του, που απαιτούνται για την πληρωμή των λογαριασμών του πατέρα του στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός του ένοπλου, Atef al – Cheikh Hussein είπε στους δημοσιογράφους: «Ο αδελφός μου έχει 210.000 δολάρια στην τράπεζα και θέλει να πάρει μόλις 5.000 δολάρια για να πληρώσει τους λογαριασμούς του νοσοκομείου».

Παρά την τεταμένη αντιπαράθεση, οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί για την υποστήριξή του, καθώς η δημόσια οργή κατά των τραπεζών εν μέσω της οικονομικής κατάρρευσης είναι τεράστια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ερντογάν: Η Ελλάδα ενοχλήθηκε πολύ από το Αμπντουλχαμίντ Χαν

Κορονοϊός – Ξάνθη: Δεκάδες κρούσματα στο γηροκομείο

Ανήλικοι βανδάλισαν λεωφορείο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο