LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Αυγούστου 2022 17:28

Η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το τένις

Το τέλος της καριέρας της στο τένις ανακοίνωσε η Σερένα Γούλιαμς.

AP - Σερένα Γουίλιαμς

Η Σερένα Γουίλιαμς είπε σήμερα ότι «εξελίσσομαι μακριά από το τένις», καθώς υπαινίχθηκε ότι πρόκειται να αποσυρθεί από το άθλημα, στο οποίο κυριάρχησε για μεγάλο μέρος της καριέρας της, με 23 τίτλους Grand Slam.

Χθες, η Γουίλιαμς έπαιξε μόλις τον δεύτερο αγώνα της –στο μονό- από τότε που επέστρεψε στη δράση στο Γουίμπλεντον τον Ιούνιο, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από τα κορτ, επικρατώντας της Ισπανίδας Νούρια Παρίθας Ντίας για να φτάσει στον δεύτερο γύρο του Toronto Open.

Η 40χρονη Αμερικανίδα κατέκτησε το τελευταίο Grand Slam της το 2017 και κυνηγάει το 24ο «στέμμα», για να «πιάσει» στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας την Αυστραλή Μάργκαρετ Κορτ, η οποία κατέχει το σχετικό ρεκόρ.

«Ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη συνταξιοδότηση» έγραψε η Ουίλιαμς σε άρθρο της στη Vogue.

«Δεν μου φαίνεται μοντέρνα λέξη. Το σκέφτηκα αυτό ως μετάβαση, αλλά θέλω να είμαι ευαίσθητη στο πώς χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη, που σημαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και σημαντικό για μια κοινότητα ανθρώπων. Ίσως η καλύτερη λέξη για να περιγράψω αυτό που κάνω είναι η εξέλιξη. Είμαι εδώ για να σας πω ότι εξελίσσομαι μακριά από το τένις, προς άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για μένα. Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησα αθόρυβα τη "Serena Ventures", μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων. Αμέσως μετά, έκανα οικογένεια. Θέλω να μεγαλώσω αυτήν την οικογένεια» συνέχισε.

Η Γουίλιαμς μίλησε αργότερα, σε ένα ποστάρισμά της στο Instagram, για την ώρα να κινηθεί προς μια «διαφορετική κατεύθυνση».

«Αυτή η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ» πρόσθεσε. «Θεέ μου, μου αρέσει το τένις. Αλλά τώρα, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω μαμά, στους πνευματικούς στόχους μου και τελικά να ανακαλύψω μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω αυτές τις επόμενες εβδομάδες».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Λύματα: Αύξηση ιικού φορτίου έως 224%

Γυναικοκτονία Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο σύντροφος της Νικολέτας

Τραμπ: Πράκτορες του FBI πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο