LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2022 18:42

Ερμού: Ανήλικοι έκλεψαν κινητά με απειλή μαχαιριού

Πώς κατάφεραν να τους εντοπίσουν οι αστυνομικές αρχές.

Αστυνομία - περιπολικόΧειροπέδες σε έναν ανήλικο μόλις 11 ετών με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργίας μαζί με πέντε ακόμη άτομα, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην συμβολή των οδών Ερμού και Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας.

Το βράδυ της Παρασκευής (5/8) οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για κλοπή κινητού με χρήση σωματικής βίας και απειλής μαχαιριού, από έξι άτομα, σε βάρος τριών.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις και λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν έναν 11χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι μαζί με ακόμα τέσσερα άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν, είχαν διαπράξει από κοινού την ληστεία. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ οι συνεργοί τους αναζητούνται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά στην Κέρκυρα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σκότωσε την Νικολέτα και το “έσκασε” με τρένο από την Αθήνα

Ρόδος - Τροχαίο: Πέθανε η 62χρονη τουρίστρια


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδόςΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Ο 31χρονος καταζητούμενος για την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη παραδόθηκε στις Αρχές. 

Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)Σήμερα 12:16 | Ειδήσεις

Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τις προτροπές της αντιπολίτευσης στους ψηφοφόρους ο Πρωθυποργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι (βίντεο)Σήμερα 14:39 | Ειδήσεις

Στο σημείο εργάζονται διασώστες, οι οποίοι προσπαθούν να ανασύρουν τους επιβάτες από το νερό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Απολυμένοι ΛΑΡΚΟ: Προσλαμβάνονται στο δημόσιο16:06Χαλκιδική: “Οπλοστάσιο” το σπίτι άνδρα στα Μουδανιά (εικόνες)15:52ANT1+: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ 15:38Άδειες οδήγησης: “Επιμόρφωση” των οδηγών ζητά επιτροπή της Ευρωβουλής15:24Βόρεια Ελλάδα: Κτηνίατροι υπέγραφαν “σφαγές” και κτηνοτρόφοι έπαιρναν ενισχύσεις15:10Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης επιστρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο πίσω από το 201514:56Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι (βίντεο)14:43ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ενισχύσεις, η Κομισιόν και οι αντιδράσεις14:29Rome Masters: Η Σάκκαρη προκρίθηκε εύκολα στον επόμενο γύρο14:15Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες για την εν ψυχρώ δολοφονία14:02Eurovision: Το Ισραήλ στον τελικό εν μέσω αντιδράσεων13:48“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Η θερμοκρασία του φαγητού, η εμμηνόπαυση και το βάρος της13:35Conference League: Στην πλατεία Κοτζιά το τρόπαιο (εικόνες)13:21Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η 25η Ιουνίου και οι προβλέψεις της Παρασκευής (βίντεο)13:18Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδός13:06Ευρυτανία: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική12:53Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)12:40Φιλιάτες: Θρίλερ με 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός 12:27Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο