LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Αυγούστου 2022 09:04

Μπογδάνος στον ΑΝΤ1: Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην Εθνική Δημιουργία

Στο κόμμα Μπογδάνου – Τζήμερου – Κρανιδιώτη προσχώρησε η Αφροδρίτη Λατινοπούλου. Ο επικεφαλής του στον ΑΝΤ1.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Καλοκαίρι Μαζί

Ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου προσχώρησε στην Εθνική Δημιουργία ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι, «δεν είναι πια το φιλελεύθερο δεξιό κόμμα» κι έφερε ως παράδειγμα μεταξύ άλλων, τη θέση της Ελλάδας στην ακρίβεια των καυσίμων, αλλά και το ότι, «είμαστε 32οι σε αγοραστική δύναμη στον πίνακα ΔΝΤ».

«H ΝΔ μπήκε σε ‘ποταμίσιο’ μονοπάτι», σημείωσε, λέγοντας πως, «κυβερνούν με voucher» και ότι, πρέπει να μειωθούν οι φόροι.

Ερωτηθείς για κριτικές που έχει ασκήσει στο παρελθόν μέσω αναρτήσεών της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, είπε πως, «η Λατινοπούλου δεν έχει ποτέ καταφερθεί κατά κανενός», εκτιμώντας ότι, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν φύλα, έθνη, θεός, το να λες τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πράξη αντίστασης».

«Ζούμε σε έναν κόσμο που οδεύει προς το παράλογο. Η ΝΔ αντί να πάρει μέτρα για το δημογραφικό, δίνοντας λύσεις στους Έλληνες να κάνουν παιδιά, προσπαθεί να το λύσει με τους Πακιστανούς», ανέφερε.

«‘Εχουμε από την αρχή της εισβολής υπάρξει αντίθετοι με την εισβολή», σημείωσε κληθείς να απαντήσει για τη θέση του κόμματός του στον πόλεμο της Ουκρανίας και ξεκαθάρισε ότι, «δεν θα έβαζα ποτέ στην ίδια μοίρα τον Όρμπαν, που είναι δημοκρατικά εκλεγμένος με τον Πούτιν και τον Ερντογάν, που είναι de facto».

«Χρειάζεται διαφορετικό μείγμα στις κυρώσεις, αυτό που κάνουμε τώρα θα μας κάνει να έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα», κατέληξε αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πολιτική.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοήμερα Σχολεία - Κόπτσης: Προσλήψεις 3000 εκπαιδευτικών για το νέο πρόγραμμα

Σκιάθος – παιδική πορνογραφία: Ο πυροσβέστης υποδυόταν τον ανήλικο σε sex forum

Ταϊλάνδη: Νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΏρα αποφάσεων για τους αγρότες - Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη μετά την πρόσκληση Μητσοτάκη σε συνάντησηΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να «κλειδώσουν» στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στις 12.00, στη Νίκαια Λάρισας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες της σπείρας στην Κρήτη - Βαρύ το κατηγορητήριοΣήμερα 11:27 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι και πότε αναμένεται η μεταγωγή τους στην Αθήνα

Γεωργιάδης - Προϋπολογισμός 2026: Είναι η μεγαλύτερη χρηματοδότηση του ΕΣΥ από καταβολής ελληνικού έθνουςΣήμερα 11:43 | Ειδήσεις

«Σήμερα δεν δίνετε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για λόγους κομματικής πειθαρχίας αλλά γιατί αξίζει να πείτε ναι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό για το 2026.

Ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες επαγγελματίες και νοικοκυριά - Τέλος η "ομηρία" από χρέηΣήμερα 09:02 | Ειδήσεις

Πέρα από τις οικονομικές και νομικές συμβουλές, για πρώτη φορά το κράτος αναγνωρίζει επίσημα το ψυχολογικό βάρος της υπερχρέωσης, καλύπτοντας δωρεάν και υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και εμψύχωσης (mentoring).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Άγρια συμπολοκή ανηλίκων στη φυλακή Κασσαβέτειας12:40Ουκρανία: Χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση12:26Κάτω από το όριο του 140% του ΑΕΠ η αποκλιμάκωση του Δημοσίου Χρέους το 202612:12ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες της σπείρας στην Κρήτη - Βαρύ το κατηγορητήριο11:58Γεωργιάδης - Προϋπολογισμός 2026: Είναι η μεγαλύτερη χρηματοδότηση του ΕΣΥ από καταβολής ελληνικού έθνους 11:44Στάση αναμονής κρατούν στα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της Δυτικής Ελλάδας11:30Ρωσία: Δύο νεκροί στην πόλη Σαράτοφ σε ουκρανικό πλήγμα με drone11:16ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία δημοσίων υπαλλήλων την Τρίτη11:02Πάτρα: Επιτέθηκαν σε διανομέα και επιχείρησαν να τον ληστέψουν10:48Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η συζήτηση του προϋπολογισμού για το 202610:34Επιθεώρηση Εργασίας: Ρεκόρ ελέγχων με την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων - Τι προβλέπεται για το δώρο Χριστουγέννων10:20Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων10:06ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τετάρτη - Γενική Συνέλευση των εργαζομένων09:52Τραμπ: Σύντομα θα ξεκινήσουν χερσαίες επιθέσεις εναντίον της Βενεζουέλας09:38Ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες επαγγελματίες και νοικοκυριά - Τέλος η "ομηρία" από χρέη09:24Ζελένσκι: H Κίνα προετοιμάζεται για πιο εντατική συνεργασία με την Ρωσία09:10Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Δεκεμβρίου08:56Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη μετά την πρόσκληση Μητσοτάκη σε συνάντηση08:42Λαβρόφ: Η Μόσχα επιθυμεί μια σειρά εγγράφων που θα στηρίζουν μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία 08:28Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο