LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Αυγούστου 2022 18:14 | Ανανέωση: 02 Αυγούστου 2022 18:56

Λέσβος - Βιασμός ανήλικης: Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός

Μαραθώνια η απολογια του 53χρονου. Έχει κληθεί ακόμα μια κοπέλα. Οργισμένος ο πατέρας της ανήλικης, ξέσπασε στη θέα του συλληφθέντα. 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ - ΛΕΣΒΟΣ
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στην Λέσβο.

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση στον ανακριτή Λέσβου του αστυνομικού και προπονητή που φέρεται ότι βίασε ανήλικη μαθήτριά του στη Λέσβο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου, έχει κληθεί άλλη μια κοπέλα την οποία επίσης προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί και μετά την απολογία του.

Λέσβος - βιασμός - δικαστήριο - ένταση

Εν τω μεταξύ,  σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν πάλι στη Λέσβο με επίκεντρο τον 53χρονο αστυνομικό που καταγγέλλεται για τον βιασμό της 14χρονης. Οργισμένος ο πατέρας της ανήλικης, ξέσπασε στη θέα του συλληφθέντα, έξω από την εισαγγελία του νησιού.

Λέσβος - βιασμός - δικαστήριο - ένταση

Βλέποντας τον αστυνομικό να οδηγείται στην εισαγγελία Λέσβου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης, ο πατέρας του κοριτσιού φώναξε προς το μέρος του: «Θα πάω φυλακή για εσένα, αληταρά»!

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο γιος της 40χρονης - “Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιο άνθρωπo”

Θεσσαλονίκη: “νταής” οδηγός χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

Περιστέρι: ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης - τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχουςΣήμερα 12:37 | Ειδήσεις

12 Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την Ειδική Παροχή Μητρότητας σε ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες και για την μεταβίβαση του δικαιώματος στους πατέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο