LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 28 Ιουλίου 2022 10:19

Μπακογιάννης: ο τουρισμός αυξάνει την ανάγκη για ασφάλεια στην Αθήνα

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος Αθηναίων για τα έργα στον Εθνικό Κήπο και στις γειτονιές της Αθήνας. Τι ανέφερε για τις αλλαγές στο Σύνταγμα.

Κώστας Μπακογιάννης - Καλοκαίρι Μαζί

Για τα έργα βελτίωσης και υποδομών τόσο στον Εθνικό Κήπο, όπου μια από τις επόμενες παρεμβάσεις θα αφορά την πλήρη αποκατάσταση της παιδικής χαράς, όσο και στις 129 γειτονιές της Αθήνας, μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί». 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε πως «βρίσκονται σε εξέλιξη έργα στον Λυκαβηττό, στον Λόφο Στρέφη, στην Πανεπιστημίου και στο Σύνταγμα, όπου έχει αρχίσει να φαίνεται το έργο και αξίζει κάποιος να κάνει υπομονή για να δει τι γίνεται». 

Ερωτηθείς για την αυξημένη τουριστική κίνηση στην Αθήνα και την ανάγκη για καταπολέμηση της παραβατικότητας στην πόλη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως είναι «διαρκής η μάχη για την ασφάλεια», προσθέτοντας πως «δεν μπορούμε να ησυχάζουμε και για αυτό συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Αστυνομία». 

«Φέτος έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών. Για να πάμε καλά και του χρόνου και όποιος φεύγει από την Αθήνα να είναι ένας καλός πρέσβης της Αθήνας, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ασφαλή εικόνα», κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρακάκης στον ΑΝΤ1: δίνω αμοιβή στον κλέφτη της τσάντας μου (βίντεο)

Υπουργικό Συμβούλιο: η “καυτή” ατζέντα της συνεδρίασης

Καιρός - Καύσωνας με ισχυρές μπόρες την Πέμπτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς23:59Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος στην Ντόχα21:01Ολυμπιακός –Αναστόπουλος: Έτσι θα κερδίσουμε την Φιορεντίνα στον τελικό20:48Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δήλωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την κατάσταση της υγείας της20:34Ουκρανία: Αναμένει τα πρώτα F-16 μέσα στο καλοκαίρι20:21ΟΗΕ: Συμβολική αναγνώριση της Παλαιστίνης ως μέλος 20:07 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)19:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο