LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιουλίου 2022 23:11 | Ανανέωση: 27 Ιουλίου 2022 23:24

Γκόλεμ - Άρης: Πρόκριση με… υπογραφή Γκρέι για τους “κιτρινόμαυρους”

O Άρης επικράτησε με 1-2 της Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με δύο νίκες προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό του Conference League.

ΓΚΟΜΕΛ - ΑΡΗΣ

Τη… δουλειά που έκανε εξαιρετικά μια εβδομάδα νωρίτερα σφραγίζοντας, ουσιαστικά, τη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, τελείωσε απόψε ως (τυπικά) φιλοξενούμενος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης.

Κέρδισε στη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League την Γκόμελ με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (σ.σ. 5-1 είχε τελειώσει το πρώτο ματς).

Την υπογραφή του στο ματς για τους «κιτρινόμαυρους» έβαλε ο Αντρέ Γκρέι σκοράροντας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου , αλλά και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Γκόμελ μείωσε στο 82’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκιόργκι Γκογκολασβίλι.

Οι Θεσσαλονικείς , παρά την «προίκα» τους από το πρώτο ματς, δεν μπήκαν αδιάφοροι στο παιχνίδι. Ανεβάζοντας σταδιακά στροφές δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν από τα πρώτα λεπτά του ματς.

Τη μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο, την έκαναν στο 39’, όταν ο Νταμπό έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στόχο, εν τέλει, βρήκαν δευτερόλεπτα πριν φύγουν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, όταν ο Μαντσίνι βρήκε όμορφα τον Γκρέι, ο οποίος με δεξί πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΜΕΛ - ΑΡΗΣ

Το προβάδισμα δε χαλάρωσε τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μπήκαν με διάθεση και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65’ ο Γκρέι απείλησε τους Λευκορώσους, ο Καβαλέου έδιωξε σε κόρνερ και τρία λεπτά αργότερα ο Καμάτσο βρέθηκε εκ νέου απέναντι στον τερματοφύλακα της Γκόμελ, με τον Καβαλέου να διώχνει για μια ακόμη φορά την μπάλα. Οι Λευκορώσοι βρέθηκαν σε θέση βολής στο 71’ και το 75’, με τον Κουέστα να διώχνει στην πρώτη περίπτωση το σουτ του Μάκας και τον Σέντκο να σημαδεύει στη δεύτερη το δοκάρι.

Γκολ βρήκε η Γκόμελ, τελικά, στο 82’ ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Γκογκολασβίλι, με τον Γκρέι, στις καθυστερήσεις του αγώνα, να δίνει τη νίκη στον Αρη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Νίκολας Λαφόρζ (Βέλγιο)

Κίτρινες: Εμπακατά, Ντιόπ, Μαζικού, Νταμπό, Πίρσμαν, Ντουκουρέ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΚΟΜΕΛ (Βλάντιμιρ Νεβίνσκι): Καβαλέου, Γιούριλ, Σόκολ, Άφι, Κουσίνσκι, Κόστροφ (88’ Σοβπέλ), Μπάγκα , Αντεολά (80’ Ποταπένκο), Ανουφρίεβ (69’Κοζλόφκι), Σέντκο (88’ Γερμακόβιτς), Μάκας (80’ Γκογκολασβίλι)

ΑΡΗΣ (Χέρμαν Μπούργκος): Κουέστα, Εμπακατά (46’ Οντουμπάγιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (46’ Πίρσμαν), Ντιόπ (23’ Νταπό), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Καμάτσο (83’ Ιτούρμπε), Πάλμα Γκρέι

Ειδήσεις σήμερα:

Gov.gr Wallet: Ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης ψηφιακά στο κινητό – Πώς θα κατεβάσετε την εφαρμογή

Πυροσβεστική: Βελτιωμένη η εικόνα στη Δαδιά, οριοθετημένη η αναζωπύρωση στη Λέσβο

Φραγκογιάννης στον ΑΝΤ1: Η Ελλάδα κόμβος προς την Ευρώπη για φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο