LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Ιουλίου 2022 14:29

Κόρινθος - 18χρονη: Είχε χάσει φίλο της σε τροχαίο - Το προφητικό όνειρο της

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στην 18χρονη Αναστασία. Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του φίλου της που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο 1,5 χρόνο πριν.

Κόρινθος - 18χρονη - τροχαίο δυστύχημα

Ένα τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για την 18χρονη Αναστασία η οποία ανασύρθηκε νεκρή μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στο Σπαθοβούνι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η 18χρονη είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο, και μάλιστα, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το σημείο που άφησε η ίδια την τελευταία της πνοή.

Ο 19χρονος-τότε-φίλος της είχε σκοτωθεί σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του στο Κοκκώνι Κορινθίας. Είχε βγει με τους φίλους του για διασκέδαση και κατέληξε σε τραγωδία.

Κόρινθος - 18χρονη - τροχαίο δυστύχημα

Από τότε η 18χρονη ήταν βυθισμένη στη θλίψη για την απώλεια του φίλου της και μιλούσε καθημερινά με τη μητέρα του για να της δώσει κουράγιο. Όπως εξομολογείται η ίδια, πρόσφατα είδε ένα προφητικό όνειρο το οποίο δυστυχώς έμελλε να βγει αληθινό.

«Είχαμε μιλήσει μετά το τροχαίο και μου είχε πει ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία», δήλωσε στο protothema.gr η κ. Αλεξία Γόγολα, μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της 18χρονης.

Όπως τονίζει, τα δύο παιδιά ήταν πολύ αγαπημένα και η 18χρονη της είχε στείλει μήνυμα δύο ημέρες πριν από τη μοιραία σύγκρουση για να μάθει τα νέα της.

τροχαίο δυστύχημα - Κόρινθος - Σπαθοβούνι

«Ήταν πολύ αγαπημένοι με τον Θοδωρή μου. Μιλάγαμε συνεχώς και οι φίλες της μου είπαν ότι την είχαν δει το προηγούμενο βράδυ που είχαν βγει βόλτα. Τα παιδία ήταν για διασκέδαση στο Βραχάτι και μετά από ο, τι έμαθα έκαναν περαντζάδα με το αμάξι. Έτσι κατέληξαν στο Σπαθοβούνι», προσθέτει η ίδια.

Η κ. Γόγολα τονίζει πως τα παιδιά ενδεχομένως να πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα τους αργά την νύχτα και μετά πήγαν στο Βραχάτι για ποτό.

Κόρινθος - 18χρονη - τροχαίο δυστύχημα

«Εχουν χαθεί πολλά παιδιά έτσι. Και στο συγκεκριμένο σημείο. Απέναντι σκοτώθηκε ένα παιδί 22 ετών και λίγο πιο πριν ένα παιδί από το Βέλο», επισημαίνει η κ. Γόγολα ενώ λέει πως όλη η παρέα της 18χρονης και του γιου της έχει βυθιστεί στο πένθος από το νέο χτύπημα της μοίρας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο για να κάνει... απεντόμωση στο σπίτι!

Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Πύργος - Τροχαίο: Αιματηρή σύγκρουση δίκυκλου με ΙΧ (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Χθες 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΧθες 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο