LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Ιουλίου 2022 22:55

Ο Μουρίνιο έκανε τατουάζ τα ευρωπαϊκά του τρόπαια (εικόνες)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «χτύπησε» τατουάζ τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει στην καριέρα του και το αποκάλυψε μέσω Instagram.

Ζοζέ Μουρίνιο
Τα τρία ευρωπαϊκά Κύπελλα, το ένα δίπλα στο άλλο με τα χρώματα των συλλόγων με τους οποίους τα έχει κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια: είναι το τατουάζ του προπονητή της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, που το έδειξε σε όλους στο Instagram.

«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με ώθησε να το κάνω. Σκέφτηκα λοιπόν κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα τιμούσε όλους τους συλλόγους με τους οποίους έχω κερδίσει ευρωπαϊκές διοργανώσεις», έγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ταυτόχρονα, ήθελε «ένα μοναδικό τατουάζ, ένα που ήμουν ο μόνος που θα μπορούσα να έχω», κατέληξε ο «Μου», κάνοντας tag στη φωτογραφία τις Πόρτο (με την οποία κατάκτησε το τότε Κύπελλο UEFA το 2003 και το Champions League στο 2004), Ίντερ (Champions League 2010), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Europa League 2017) και Ρόμα, νικήτρια του πρώτου Conference League, στα Τίρανα τον περασμένο Μάιο.

Ωστόσο, ο Μουρίνιο δεν σκέφτηκε μόνο το τατουάζ του τις τελευταίες ημέρες: χθες (16/7) ο τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πάουλο Ντιμπάλα, μεταγραφικό της ομάδας του, για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα.

Το περιβάλλον του παίκτη φέρεται να διαρρέει πως μειώθηκαν στο μισό οι οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού άσου αίτημα του για προμήθειες (από 4 έως 5 εκατομμύρια και όχι δέκα όπως ζήτησε στην Ίντερ), που αν ισχύει θα μπορούσε να επιταχύνει πολύ τη διαπραγμάτευση.

Ειδήσεις σήμερα:

Συντριβή Antonov - Καβάλα: Το χρονικό της τραγωδίας

Πάτρα: μία σύλληψη για την φωτιά στην Καλλιθέα

Έλον Μασκ: Στην Μύκονο για διακοπές ο μεγιστάνας (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤαύρος – Φωτιά σε διαμέρισμα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδραςΣήμερα 06:21 | Ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα των Εργατικών Κατοικιών στον Ταύρο. Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων.

Γάζα: Χωρίς τέλος οι βομβαρδισμοί στη ΛωρίδαΣήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς τέλος στη Λωρίδα της Γάζας, με το Ισραήλ να επιχειρεί στην ισοπεδωμένη περιοχή και τους Παλαιστίνιους να μην έχουν καταφύγιο.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΧθες 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Γυναικοκτονία - Κυριακή Γρίβα: “Η μητέρα της είναι στο ψυχιατρείο και ο δολοφόνος της προστατεύεται”Σήμερα 08:17 | Ειδήσεις

Σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, ενώ η δικηγόρος της καταγγέλλει εκ νέου ευνοϊκή μεταχείριση του δράστη της γυναικοκτονίας της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οπαδική βία: Προσαγωγές για την επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα08:37Γυναικοκτονία - Κυριακή Γρίβα: “Η μητέρα της είναι στο ψυχιατρείο και ο δολοφόνος της προστατεύεται”08:24Ρωσία: εκτροχιασμός τρένου από επίθεση ουκρανικών drones (εικόνες)08:10Χολέρα “θερίζει” την Υεμένη07:57Γάζα: Χωρίς τέλος οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα 07:43“The 2Night Show”: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη ζωή μακριά από τα “φώτα”07:30“Σκορπιός”: Συνελήφθη ο μεγαλύτερος διακινητής μεταναστών στην Ευρώπη 07:16Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη 07:03Αθήνα - Γάζα: Ολονύχτια αντιπολεμική διαμαρτυρία (εικόνες)06:49Εορτολόγιο - 14 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Ρίτα Χέιγουορθ: Η μυθική “Τζίλντα” και η τραγωδία του sex symbol06:28Ταύρος – Φωτιά σε διαμέρισμα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας06:22Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής06:05Σαντορίνη: Σύσκεψη προληπτικού χαρακτήρα μετά την κατολίσθηση 23:59Eurovision - Μαργαρίτης Σχοινάς: επιστολή στην EBU για τη σημαία της ΕΕ23:49Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε προσηλωμένοι στη Συμφωνία των Πρεσπών23:38Οπαδική βία - Θεσσαλονίκη: είχαν πάει για τρέξιμο και δέχτηκαν άγρια επίθεση23:27Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του23:14Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς: Παραιτείται η πρώην συζυγός του Μελίντα23:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο