LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Ιουλίου 2022 07:59

Λεβαντόφσκι: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν “έκλεισαν” την μεταγραφή

Τι μεταδίδει ο ισπανικός Τύπος για την μετακίνηση του Λεβαντόφκσκι. Οι μπλαουγκράνα “έδεσαν” και τον Ντεμπελέ, όμως με υποπολλαπλάσια ρήτρα αποδέσμευσης.

AP - Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να λογίζεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς όπως μετέδωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/07) τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η Μπάγερν αποδέχτηκε την πρόταση των 50 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα, γεγονός που εφόσον επαληθευτεί θα φέρει τον Πολωνό στράικερ στο «Καμπ Νόου» από την προσεχή σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο κορυφαίους συλλόγους έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο, δεν είχαν καταλήξει κάπου παρά τη δεδομένη επιθυμία του κορυφαίου επιθετικού να αποχωρήσει από την «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου. Ωστόσο, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", οι Βαυαροί είπαν τελικά το «ναι» στους «μπλαουγκράνα», που θα καταβάλλουν 45 εκατ. ευρώ κι άλλα πέντε ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Η Μπαρτσελόνα από το Σάββατο (16/07) θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου και δεν αποκλείεται να μεταβεί εκεί και ο Λεβαντόφσκι. Οι Ισπανοί πάντως εκτιμούν ότι ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας θα παρουσιαστεί επίσημα μετά τα φιλικά των Καταλανών στην άλλη άκρη Ατλαντικού.

Ντεμπελέ - Μπαρτσελόνα

Στα 100 εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο του Ντεμπελέ

Έπειτα από ένα σίριαλ που κράτησε μήνες, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να «δέσει» τον Ουσμάν Ντεμπελέ με νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024, με τον Γάλλο επιθετικό να υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του προχθές Πέμπτη. 

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό, ήταν το buy-out που συμπεριλήφθηκε στη νέα σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής των Καταλανών την Παρασκευή (15/7) στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Ραφίνια απ’ τους «μπλαουγκράνα» η ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο του Ντεμπελέ είναι 100 εκατ. ευρώ. 

Κοινώς μειώθηκε τέσσερις φορές κάτω σε σχέση με αυτή που ίσχυε στο πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γάλλος με την «Μπάρτσα» το καλοκαίρι του 2017 κι έφτανε τα 400 εκατ. ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Η μισή χώρα στο “κόκκινο” το Σάββατο (χάρτης)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Η Στεφανίδη πέρασε στον τελικό (εικόνες)

Στίβος - Όρεγκον 2022: ο Τεντόγλου “πήδηξε” άνετα στον τελικό (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΣήμερα 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΣήμερα 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Σήμερα 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)22:45Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο