LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2022 11:19

“Παγιδευμένοι”: Νέα σειρά στον ΑΝΤ1 - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές (εικόνες)

Την πρώτη μεγάλη συνάντηση είχε το καστ της καινούριας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, που θα “ζωντανέψει” στις οθόνες μας το φθινόπωρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγο πριν η κάμερα αρχίσει να καταγράφει τη δυνατή τους ιστορία, οι «Παγιδευμένοι»  συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου.

Μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό και ζεστό κλίμα, το καστ της νέας δραματικής σειράς του AΝΤ1 «ζωντάνεψε», για πρώτη φορά, τους ρόλους υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυς Μανώλη.

Ενθουσιασμένοι από τη «συνάντησή» τους με τους χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν, αλλά και τη συνεχή ανατροπή της πλοκής του σεναρίου, οι ηθοποιοί έδωσαν το επόμενο ραντεβού στον… «τόπο του εγκλήματος», όπου θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων.  

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται.

Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και  ποιοι οι  ηθικοί αυτουργοί;

Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια;

Ποιοι θα πέσουν στην παγίδα μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη). 

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

Στο ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος

Στο ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης

Στο ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στο ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα

Στο ρόλο της Χρύσας η Σοφία Φαραζή

Η σκηνοθεσία είναι της Βίκυς Μανώλη, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής της PEDIO PRODUCTIONS.

H δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.

#Pagidevmenoi  

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση αεροπλάνου στην Καβάλα: 8 νεκροί - Έρευνα για φορτίο και αίτια (εικόνες)

Πανελλήνιες - Μηχανογραφικό: λήγει η προθεσμία υποβολής

Φωτιά στην Πάτρα: “μάχη με τις φλόγες” στην Καλλιθέα (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο