LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Ιουλίου 2022 22:04

Σάμος - Πτώση ελικοπτέρου: Εντοπίστηκε ο 4ος αγνοούμενος

Οι πρώτες πληροφορίες για τον αγνοούμενο μετά την πτώση του ελικπτέρου.

Σάμος - πτώση ελικοπτέρου  - διάσωση

Ζωντανός εντοπίστηκε στην ακτή ο τέταρτος αγνοούμενος, μετά την πτώτη του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στη Σάμο. Ο άνδρας εντοπίστηκε από περίπολο του Στρατού και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σάμου, ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Πρόκειται για Μολδαβό, μέλος του πληρώματος.

Προηγουμένως είχαν ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις τους οι δύο επιβαίνοντες, ο Ρουμάνος συγκυβερνήτης κι ο Έλληνας μεταφραστής, ενώ σώος είχε βρεθεί πρώτος ο Ρουμάνος πιλότος του ελικοπτέρου.


Σάμος - πτώση ελικοπτέρου  - διάσωση

 Το ελικόπτερο Mi8 επιχειρούσε στην Σάμο, όπου από το μεσημέρι έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στην περιοχή του Μαραθόκαμπου. Έπεσε στη θάλασσα την ώρα που απογειωνόταν, ενώ είχε ανεφοδιάσει με νερό.

Βίντεο του ελικοπτέρου την ώρα της απογείωσής του.

Το ΚΚΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Το νέο τραγικό δυστύχημα, με την πτώση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στη Σάμο και το θάνατο μελών του πληρώματος, φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πυρόσβεσης, αλλά και την ανάγκη να παίρνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές. Μαζί με τις άμεσες ενέργειες για την ανεύρεση και διάσωση του τέταρτου αγνοούμενου μέλους του πληρώματος και την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επείγει να διερευνηθούν και τα αίτια αυτού του τραγικού δυστυχήματος. Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των μελών του πληρώματος που έχασαν τη ζωή τους».

Εικόνα: samos24.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Βόλος: “Ελάτε να συλλάβετε το παιδί μου” - Η τραγική ιστορία μιας μάνας

ΟΑΣΘ: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε στάση - Παιδί ανάμεσα στους τραυματίες

Η Πίπα Μίντλετον έγινε μητέρα για τρίτη φορά

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο