LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Ιουλίου 2022 12:45 | Ανανέωση: 13 Ιουλίου 2022 12:54

Ο Φλώρος στα F-35: Επίσκεψη στην μονάδα κατασκευής τους (εικόνες)

Στο Fort Worth του Τέξας, όπου κατασκευάζονται τα F-35, βρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Κωνσταντίνος Φλώρος - F-35 - Fort Worth - Τέξας

Το Ντάλας της πολιτείας του Τέξας, συγκεκριμένα το Fort Worth, επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνεχίζοντας την επίσημη επίσκεψη του στις ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει ότι στο Fort Worth «η Lockheed Martin παράγει το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς F-35» και προσθέτει: «Ενημερώθηκα για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τις γραμμές συναρμολόγησης, βαφής, αρχικών, τελικών ελέγχων και πτητικών δοκιμών και για τους 3 τύπους του F-35 (A, B και C), όπου και ξεναγήθηκα από το προσωπικό της εταιρείας».

Ο κ. Φλώρος επισκέφθηκε και τη γραμμή πτητικών δοκιμών του εργοστασίου, «όπου φιλοξενούνται τα F-35 που ετοιμάζονται να παραδοθούν στους χρήστες τους».

«Μου έγινε», συμπληρώνει στην ανάρτηση ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «σύντομη ενημέρωση για τις διεθνείς πωλήσεις του F-35 και τη διαλειτουργικότητα της χρήσης του σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Επίσης, ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος εκσυγχρονισμού των μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην έκδοση Viper αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των Αεροσκαφών Ναυτικών Επιχειρήσεων P-3B του Πολεμικού Ναυτικού μας.

Κωνσταντίνος Φλώρος - F-35 - Fort Worth - Τέξας

«Στη γραμμή παραγωγής του F-35 σύντομα θα κυματίζει και η Ελληνική Σημαία» δηλώνει σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Φλώρος.

«Με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στην ελίτ των μαχητικών αεροσκαφών 5ης Γενιάς, η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μας και πέραν αυτής είναι εγγυημένη» τονίζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μάλιστα, η επίσκεψη αυτή έγινε λίγες ώρες μετά την έγκριση απο την Βουλή των ΗΠΑ, της πρώτης τροπολογίας για "μπλόκο" στην Τουρκία σχετικά με τα F-16.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικονόμου: O Τσίπρας έχει “χάρισμα” κι αντιλαμβάνεται μια δική του πραγματικότητα

Κρήτη: Σεισμός στο Αρκαλοχώρι

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου - Χαροπαλεύει σε ΜΕΘ (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότηταςΣήμερα 10:20 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία των στοχευμένων δράσεων της ΕΛΑΣ για την εξάλειψη της παραβατικότητας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο