LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2022 22:29

“Χαμόγελο του Παιδιού”: Ανήλικη βρέθηκε πριν 1 χρόνο - Η Αστυνομία δεν μας ενημέρωσε ποτέ!

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, για την έφηβη που εντοπίστηκε λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση της και την έλλειψη ενημέρωσης από το Τμήμα που χειριζόταν την υπόθεση.

Κορίτσι - κοπέλα

«Καρφιά» για την έλλειψη επικοινωνίας και συνεννόησης μεταξύ φορέων, εν προκειμένω του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, ρίχνει ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με ανακοίνωση του, σχετικά με την περιπέτεια εξαφάνισης μιας ανήλικης από το σπίτι της.

Το κορίτσι είχε φύγει σε ηλικία 14 ετών, από το σπίτι του, στην Γλυφάδα, τον Οκτώβριο του 2020 και τότε είχε σημάνει συναγερμός, με τους ανθρώπους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να κινητοποιούν τον μηχανισμό αναζήτησης για εξαφανισμένα παιδιά.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από την σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου, το 16χρονο πλέον κορίτσι έχει επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους εδώ και έναν χρόνο, όμως ουδέποτε υπήρξε ενημέρωση από την οικεία αστυνομική αρχή για την αίσια λήξη της υπόθεσης και επομένως την διακοπή της κινητοποίησης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την απόσυρση των φωτογραφιών που είχαν διανεμηθεί μαζί με το άγγελτήριο της αναζήτησης της έφηβης.

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Η περιπέτεια της Ιζαμπέλα-Έλενα Σ., 16 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα και με καθυστέρηση ενός έτους για την εύρεση της ανήλικης από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας που χειριζόταν την εξαφάνισή της.  

Η Ιζαμπέλα-Έλενα Σ. βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ιζαμπέλα-Έλενα Σ.  και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΝΤ1: το νέο πρόγραμμα του σταθμού… τα έχει όλα! (εικόνες)

NASA: Η βαθύτερη φωτογραφία του Σύμπαντος που έχει τραβηχτεί ποτέ

Πηνειός: επανέφεραν στη ζωή γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο