LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2022 08:29

Αιδηψός: Γέννησε η γατούλα που κλώτσησαν στη θάλασσα (εικόνες)

Ο 30χρονος, που την είχε δελεάσει με ψάρι και την κλώτσησε στη θάλασσα την Πρωτομαγιά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δήλωσε μετανιωμένος.

Αιδηψός - γάτα - κακοποίηση - κλωτσιά
Το κακό όνειρο πέρασε και πλέον, όλα είναι καλά. Το γατάκι που κλώτσησε 30χρονος στη θάλασσα της Αιδηψού, την Πρωτομαγιά, είναι πλέον καλά.

Βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Λιχαδας, στη Βόρεια Εύβοια, και μάλιστα, έχει γίνει και μητέρα καθώς απέκτησε δύο γατάκια με τον «Σοφοκλή»!

«Είναι πια καλά στην υγεία της. Έγινε μανούλα και έχει δύο γατάκια», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Στέλλα» που φιλοξενεί τη γατούλα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι καλά», συμπληρώνει.

Αιδηψός - γάτα - κακοποίηση - κλωτσιά

Αιδηψός - γάτα - κακοποίηση - κλωτσιά

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πρωτομαγιά, έπειτα από απάνθρωπη συμπεριφορά ενός 30χρονου που προσπαθούσε να τη δελεάσει με ένα ψάρι από την ταβέρνα, την παρέσυρε και με κλωτσιά την έριξε στη θάλασσα. Μάλιστα το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με μια δεύτερη. Το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης αφενός προκάλεσε σάλο, αφετέρου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έφτασε μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Τελικά ο 30χρονος συνελήφθη για την πράξη του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δήλωσε μετανιωμένος.

πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νορβηγία: ανέτρεψαν το αυτοκίνητο ακροδεξιού αντιισλαμιστή που έκαψε δημοσίως το Κοράνι

Τουρισμός: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός των Ιταλών στο εξωτερικό

Φωτιές: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν την Κυριακή (χάρτης)



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο