LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2022 12:30 | Ανανέωση: 30 Ιουνίου 2022 12:38

Πισπιρίγκου: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στον Κορυδαλλό - Της επέδωσαν την κλήση

Οι αστυνομικοί της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση. Καλείται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας.

Ρούλα Πισπιρίγκου - μεταγωγή - ανακριτής
Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασαν στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να επιδώσουν την κλήση για ανωμοτί κατάθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου, που καλείται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Λίγο μετά τις 11:30 κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού και έδωσε στην Ρούλα Πισπιρίγκου το χαρτί της παραγγελίας για να δώσει ανωμοτί κατάθεση. Έχει πέντε ημέρες προθεσμία να δώσει κατάθεση ή να καταθέσει με υπόμνημα.

«Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί», επεσήμανε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της 33χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος. Ο δικηγόρος υπερασπίστηκε την πελάτισσα του, λέγοντας πως «η ίδια βιώνει καθημερινά καθεστώς διαπόμπευσης».

Την Τετάρτη οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου που εποπτεύουν την προκαταρκτική έρευνα, αφού αποτίμησαν το υλικό της δικογραφίας που σχηματίστηκε έδωσαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί εξηγήσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - 4η δόση εμβολίου: Διευκρινίσεις μετά τις αντιδράσεις

Καταγγελία 19χρονης για βιασμό από οδηγό ταξί

“Το Πρωινό” - Χειλάκης για Λιγνάδη: αν δεν ζητήσεις να κρεμαστεί στο Σύνταγμα, είσαι…

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο