LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2022 11:41

Σκιαδαρέσης για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: το θέμα είναι να μην κλείσουν τώρα τα στόματα (βίντεο)

Λάβρος κατά του Αλέξη Κούγια ήταν ο ηθοποιός. Τι είπε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για τον Γιώργο Κιμούλη, τους ηθοποιούς που δεν είναι μέλη του ΣΕΗ και την “Αντιγόνη” που ανεβαίνει μόνο για 3 παραστάσεις!

Το Πρωινό - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Για την συμμετοχή του στις τρεις παραστάσεις του έργου «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε θέατρο της Αθήνας και όχι σε κάποιο αρχαίο θέατρο της Ελλάδας, μίλησε την Πέμπτη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό».

Όπως σημείωσε ο ηθοποιός, «είναι χρονιά αφιερωμένη στην Αντιγόνη και η παράσταση γίνεται σε αυτό το πλαίσιο, έχουν γίνει και επιστημονικές μελέτες, γίνονται και παραστάσεις. Θα μπορούσε να είναι και μόνο μία παράσταση, πάλι καλά που αυτήν την φορά είναι τρεις. Συμβαίνει και αυτό στην δουλειά μας. Έχουμε μάθει πέντε φορές τον χρόνο να “γεννάμε” κάτι καινούριο, το έχουμε συνηθίσει πιά».

Απαντώντας στην Φαίη Σκορδά για το πόσο εύκολα κινείται ανάμεσα σε μια εμπορική σειρά ή παράσταση, σε κάτι που απευθύνεται σε μικρότερο κοινό, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε «για μένα όλα είναι δουλειά μου, τα αγαπάω όλα το ίδιο και δεν τα ξεχωρίζω, αν κάνω κάτι που θα το δει πολύς ή λιγότερος κόσμος».

Σχετικά με τις δίκες των ηθοποιών Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για βιασμούς γυναικών ο πρώτος και αγοριών – μεταξύ των οποίων ανήλικοι – ο δεύτερος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης επεσήμανε «Περιμένω ό,τι περιμένουν όλοι, να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Εάν και εφόσον έχουν γίνει όλα αυτά, προφανώς να ικανοποιηθούν τα θύματα και να γίνει ότι πρέπει».

Αναφορικά με τον Αλέξη Κούγια, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος υπέγραψε και το κείμενο διαμαρτυρίας κατά του ποινικολόγου, μαζί με εκατοντάδες άλλους καλλιτέχνες, υποστήριξε πως «ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ μπορώ να γελάω. Υπέγραψα την επιστολή κατά του Κούγια γιατί με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους, προσπάθησε να μεταφέρει την δίκη έξω από την δικαστική αίθουσα, προσβάλλοντας πολλούς ανθρώπους και συναδέλφους μου και μη».

«Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, αλλά δεν γίνονται βιασμοί ανηλίκων», σχολίασε δηκτικά, απαντώντας σε φράση που ειπώθηκε κατά τις δίκες των δύο ηθοποιών, ενώ είπε πως στο εξής δύσκολα θα συμμετείχε σε μια παράσταση μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Σχολιάζοντας δηλώσεις και αναφορές στην δημόσια σφαίρα αναφορικά με τις δύο περιβόητες υποθέσεις, ο  Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως μετά από μια καταγγελία, υπάρχουν πολλά θέματα που ανοίγουν, τονίζοντας ωστόσο πως «το θέμα είναι να μην κλείσουν πάλι τα στόματα».

Σχολιάζοντας την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ για διαφυγόντα έσοδα, λόγω της διαγραφής του από το Σωματείο, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε διαγραφές ηθοποιών γίνεται ανέκαθεν όσο λειτουργεί το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και τόνισε πως ο Γιώργος Κιμούλης μπορεί να πράξει «ότι κάνουν πολλοί άλλοι ηθοποιοί, που δουλεύουν και κάνουν παραστάσεις, χωρίς να είναι μέλη του ΣΕΗ».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Πνίγηκε 20χρονος στην θάλασσα - Σφηνώθηκε σε βράχια

Πισπιρίγκου: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στον Κορυδαλλό - Της επέδωσαν την κλήση

Κορονοϊός - 4η δόση εμβολίου: Διευκρινίσεις μετά τις αντιδράσεις


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούνΣήμερα 12:18 | Ειδήσεις

Οι βροχοπτώσεις εκτός της μεγάλης έντασης θα έχουν και μεγάλη διάρκεια.

Πέτρος Κουσουλός για θάνατο Παντελή Παντελίδης - Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη μοιραία νύχταΣήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Η μαρτυρία «φωτιά» στην εκπομπή του, για την νύχτα που σκοτώθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ιθάκη - Αλέξης Τσίπρας για Αχτσιόγλου: Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκεΣήμερα 10:55 | Ειδήσεις

«Μου είπε πως δεν της είχε περάσει από το μυαλό η προοπτική να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ένιωθε ανέτοιμη για ένα τέτοιο βάρος».

Σκληρό "παζάρι" για το σχέδιο ειρήνευσης στην ΟυκρανίαΣήμερα 18:57 | Ειδήσεις

Πως σχολιάζει η Μαρία Σαράφογλου την αδυναμία της Ε,Ε να βρει κοινό βηματισμό απέναντι στην πρόταση των ΗΠΑ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Θύμα επίθεσης κατήγγειλε ότι έπεσε 15χρονος21:43Super League: Το εξπρές… από την Λιβαδιά πέρασε χωρίς στάση κι από τον Βόλο21:29Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:16Πέτρος Κουσουλός για θάνατο Παντελή Παντελίδης - Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη μοιραία νύχτα21:02“Παρέλαση” διαδοχικών και επικίνδυνων κυμάτων κακοκαιρίας20:48ANT1 sports: Νίκες για τους 4 «μεγάλους» πριν τα κρίσιμα ευρωπαϊκά τους ραντεβού (βίντεο)20:35Νέα Δημοκρατία – εσωκομματικές εκλογές: Ανανέωση πάνω από 70% στα συμβούλια20:21Σκληρό "παζάρι" για το σχέδιο ειρήνευσης στην Ουκρανία20:07Πύργος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Στο νοσοκομείο εργάτης που καταπλακώθηκε από σίδερα (εικόνες)19:53Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης απόδοσης Προσωπικού Αριθμού19:39Παναθηναϊκός: Καλάμπρια, Κώτσιρας και Ντέσερς επέστρεψαν στις προπονήσεις19:25Επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι19:11Ουκρανία: Νέο σχέδιο 19 σημείων από τις ΗΠΑ18:57Επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη στην Κύπρο18:43Άτυπη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ για την Ουκρανία στην Αγκόλα18:29Ρωσία - Ουσάκοφ: Η αντιπρόταση των Ευρωπαίων δεν λειτουργεί για εμάς 18:15Ευλογιά: Δύο συλλήψεις για παράνομη μετακίνηση αιγοπροβάτων 18:00Missing Alert για την εξαφάνιση 46χρονου17:44Αχαρνές: Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας ενήλικας για διάρρηξη φαρμακείου17:31Paris BC: Οι παίκτες της ομάδας βγήκαν στην Ερμού για σουβλάκια (Εικόνες)17:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο