LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2022 17:03

Οceanman®Greece: Οι νικητές στο Λιμένι της Μάνης (εικόνες)

Το 5ο Οceanman®Greece δοκίμασε τα όρια και τις δυνατότητες των κολυμβητών και άνοιξε το δρόμο για τον Παγκόσμιο Τελικό, στο Ρέθυμνο!

Οceanman Greece

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση απο τους διοργανωτές, "Το Oceanman®Greece, η ελληνική διοργάνωση της μεγαλύτερης σειράς διεθνών αγώνων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Oceanman®, διεξήχθη στον πανέμορφο όρμο του Οιτύλου στις 25-26 Ιουνίου από την ΕΥ ΖΗΝ Greece.

Στη διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), συμμετείχαν περισσότεροι από 450 κολυμβητές από 18 χώρες. Ο μικρός κόλπος του Οιτύλου αποδεικνύεται μία εξαιρετική επιλογή με τα κρυστάλλινα νερά, τη φυσική προστασία και το γραφικό Λιμένι στις όχθες του να μαγεύουν το κοινό.

Όλοι ανεξαρτήτως οι συμμετέχοντες επαίνεσαν τη διοργάνωση για την ασφάλεια, τις ακριβείς διαδρομές και τήρηση χρόνων αλλά κυρίως για το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν! Οι αποστάσεις των 10χλμ, 5χλμ και 2χλμ έδωσαν την ευκαιρία σε κολυμβητές κάθε δυνατότητας να συμμετάσχουν και να απολαύσουν τη διοργάνωση.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι μικροί μας φίλοι από τον παιδικό αγώνα, Οceankids® που χάρισαν στιγμές χαράς και περηφάνιας, όπως και οι σκυταλοδρομίες 3x500m αναδεικνύοντας ότι το ομαδικό πνεύμα όχι μόνο οδηγεί στη νίκη αλλά κάνει και όλη την προσπάθεια ακόμη πιο διασκεδαστική.

Νικητές αναδείχθηκαν ανά κατηγορία οι:

  • 10χλμ:  Θωμαδάκη Κατερίνα / Δημήτριος Γκοτζιάς
  • 5χλμ:  Παυλοπούλου Γεωργία / Αθανασουλάκης Αναστάσιος
  • 2χλμ:  Γιαρένη Αφροδίτη / Αρνιακός Γεώργιος

Οceanman Greece

Οceanman Greece

Όλα τα αποτελέσματα θα τα βρείτε εδώ (https://my.esportevents.gr/results.php?id=20220020).

Επόμενος σταθμός το Ρέθυμνο, όπου θα διεξαχθεί ο Τελικός της Παγκόσμιας Σειράς Oceanman® στις 28-30 Οκτωβρίου 2022. Η ΕΥ ΖΗΝ Greece διεκδίκησε και εξασφάλισε τη διοργάνωση για τη χώρα μας, μια πολυήμερη θαλασσινή γιορτή, όπου 1.500 και περισσότεροι αθλητές από όλα τα μήκη και πλάτη της γης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πανέμορφη Κρήτη, το Ρέθυμνο, να απολαύσουν την ξακουστή κρητική φιλοξενία αλλά και να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα 20.000€. 

Οceanman Greece

Ο Θανάσης Παπαδημητρίου, Founder & CEO της ΕΥ ΖΗΝ Greece, δήλωσε:

«Το Oceanman στο Οίτυλο ήταν μια γιορτή του ερασιτεχνικού και τουριστικού αθλητισμού. Ήταν τεράστια χαρά να βλέπουμε τόσο κόσμο από την Ελλάδα και άλλες χώρες, που ταξίδεψαν εδώ με αφορμή τη διοργάνωση αυτή αλλά και για να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας εδώ και αλλού. Διοργανώσεις σαν αυτές, με την επιτυχία και τη ζεστή ενέργεια, επιβεβαιώνουν το όραμά μας και δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις διοργανώσεις αυτές που αναπτύσσουν τον αθλητικό τουρισμό.» 

Οceanman Greece

Ο Αρμάνδος Λινάρδος, Race Director Oceanman®Greece, τόνισε:

«Ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της χρονιάς για αναβάθμιση της διοργάνωσης επετεύχθη, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Ρέθυμνο!»

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές του Oceanman: GU Energy Greece, Βella Frutta, Orsero, SKODA Κοιλάκος, RED BULL και τη Liquid Media στην επικοινωνία. Ήταν αξιέπαινη και άξια παραδείγματος για τα ελληνικά δεδομένα η συνδρομή της Living Sports με 30 φοιτητές-εθελοντές που ταξίδεψαν από την Αμερική με δικά τους έξοδα, προκειμένου να προσφέρουν εθελοντικά και ακούραστα τις υπηρεσίες τους. Τέλος, τη διοργάνωση υποστήριξαν ο ΕΟΤ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, η ΚΟΕ και η Περιφέρεια Λακωνίας.

Οceanman Greece

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 28-30 Οκτωβρίου 2022 στο Oceanman World Final Rethymno, Crete! Σας περιμένουμε εκεί!". 

Ειδήσεις σήμερα: 

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Η Εθνική με θρίαμβο στους “4”

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος

“Turkaegean”: ΕΔΕ διέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο