LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2022 13:45

Καιρός: νεφώσεις και παροδικές μπόρες την Τετάρτη

Που αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί στα δυτικά, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στο Ιόνιο τους 34 με 35 στα ηπειρωτικά στους 35 με 37 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου, όμως στα ανατολικά και βόρεια τμήματα, θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές και εκ νέου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Από το βράδυ γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Μετά το μεσημέρι γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3-4 μποφόρ, στα νότια 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε όλα τα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Από το βράδυ γενικά αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3-4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.  Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36-37 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά έως 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Από το βράδυ αίθριος θα είναι ο ουρανός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, στα βόρεια 3-4 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 4 με 6 μποφόρ και στις ανατολικές Κυκλάδες πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Πέμπτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, στην Μακεδονία καθώς και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Rapid test: που γίνονται δωρεάν την Τετάρτη

ΝΑΤΟ – Μαξίμου: Ικανοποίηση για τη συμφωνία ένταξης Σουηδίας και Φινλανδίας

Καναδάς: Νεκροί και βαριά τραυματίες σε απόπειρα ληστείας τράπεζας






Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤαυτοποιήθηκαν οι αγρότες που συμμετείχαν στα επεισόδια στην Κρήτη - Παραπέμπονται για εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:18 | Ειδήσεις

Όλα όσα έγιναν μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στα αεροδρόμιο Ηρακλείου και Χανίων.

Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπόνοιες για εμπόριο βρεφώνΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη.

Αυτό είναι το πόρισμα της ΔΑΕΕ για τη φωτιά στο σπίτι του Φιλιππίδη - Οι μπαταρίες και η ανάφλεξη (εικόνες)Σήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουν στην πολυσέλιδη έκθεσή τους οι έμπειροι ερευνητές της Πυροσβεστικής αναφορικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Αμφίκλεια: Σοβαρό τροχαίο με δύο νταλίκες και ένα ΙΧ (βίντεο)Σήμερα 20:14 | Ειδήσεις

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο οδηγοί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπλόκα Αγροτών: Η ατζέντα της συνέλευσης των εκπροσώπων της Βορείου Ελλάδος21:01Ορμπάν: Διαβεβαίωση της Τουρκίας για την παροχή ρωσικού φυσικού αερίου στην Ουγγαρία 20:51Αμφίκλεια: Σοβαρό τροχαίο με δύο νταλίκες και ένα ΙΧ (βίντεο)20:41ANT1 Sports: O Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη του στη League Phase του Champions League20:27Αυτό είναι το πόρισμα της ΔΑΕΕ για τη φωτιά στο σπίτι του Φιλιππίδη - Οι μπαταρίες και η ανάφλεξη (εικόνες)20:13Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπόνοιες για εμπόριο βρεφών19:59Κόμβος Νίκαιας: Σε μπλόκα και στους παράδρομους προχώρησαν οι αγρότες19:45Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη19:31Μυτιλήνη: Άδειο αναχώρησε από το λιμάνι το πλοίο "Διαγόρας"- Αγρότες εμπόδισαν τους επιβάτες να μπουν19:17ΑΣ Καρδίτσας - Μερσίν: Το πρώτο εμπόδιο των φιλοξενούμενων ... τα μπλόκα των αγροτών19:03Ναυάγιο στην Κρήτη - Αγνοούνται 15 μετανάστες18:49ΠΑΕ ΑΕΚ: Η κοροϊδία αποκαλύπτεται και δεν θα διαρκέσει για πολύ18:35Ηράκλειο: Αποχώρησαν από την πίστα οι αγρότες - Θα διανυκτερεύσουν στο αεροδρόμιο18:21"Αποκαλύψεις" - Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι προϋποθέσεις που ζητά για να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του Παναγιωτάκη18:07Ίλιον: Καταγγελία 12χρονου σε βάρος αστυνομικού για βιαοπραγία - Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ17:53Ταυτοποιήθηκαν οι αγρότες που συμμετείχαν στα επεισόδια στην Κρήτη - Παραπέμπονται για εγκληματική οργάνωση17:39Ηράκλειο - Αγρότες: Ο απολογισμός των επεισοδίων - Σπασμένα λεωφορεία και ΙΧ και δρόμοι γεμάτοι πέτρες (εικόνες)17:25Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει την πρακτική "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά"17:11Ιαπωνία: Σεισμός 7,6 ρίχτερ - Προειδοποίηση για τσουνάμι16:57Super League: Στις 24 Μαρτίου η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ16:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο