LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2022 12:39 | Ανανέωση: 24 Ιουνίου 2022 12:40

“Το Πρωινό” - Πισπιρίγκου: το ντοκιμαντέρ και τα σημάδια σε Ίριδα και Μαλένα

Η συζήτηση στο Φεστιβάλ Καννών, ο χρόνος που έγιναν τα σημάδια στα δύο κορίτσια που δολοφονήθηκαν και όσα αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα των γονιών ο τρόπος που μιλούν και γράφουν

Το Πρωινό - Αναστασόπουλος

Αναμονή εξελίξεων σε ότι αφορά την απόδοση ευθυνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας επιφέρει η διαβίβαση στα χέρια των εισαγγελέων της δικογραφίας που έχει σχηματίσει από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ποινική αξιολόγηση από την Εισαγγελία των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι διωκτικές αρχές.

Στον φάκελο που διαβίβασαν οι αστυνομικοί περιλαμβάνονται δεκάδες καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν το τελευταίο διάστημα και το ιατροδικαστικό πόρισμα των κ. Καρακούκη και Καλόγρηα, το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών ήταν ασφυκτικός. Οι εισαγγελείς μελετούν το υλικό της δικογραφίας δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο πόρισμα, χωρίς να αποκλείουν τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Εφόσον διαπιστώσουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων από συγκεκριμένα πρόσωπα, θα δοθεί εντολή για να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις, δηλαδή καταθέσεις χωρίς όρκο, που σημαίνει πως οι ερωτώμενοι θα έχουν την ιδιότητα του ύποπτου, από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου αναφέρθηκε στο νέο πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ερωτηθείσα σχετικά, εξήγησε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα σημάδια εάν εκείνος που έφραξε τους αεραγωγούς των κοριτσιών φορούσε γάντι ή όχι ή αν χρησιμοποίησε κάποιο πανάκι, σημειώνοντας ότι τα σημάδια στα πρόσωπα των δύο κοριτσιών έχουν γίνει ενώ οι άτυχες μικρούλες βρίσκονταν εν ζωή, καθώς θα είχαν διαφορετική μορφή τα σημάδια εάν είχαν προκληθεί αφού τα δύο αγγελούδια είχαν ξεψυχήσει.


Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Παρασκευή και ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αποκαλύπτοντας πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, στο περιθώριο του Φεστιβάλ Καννών υπήρξε συζήτηση ώστε η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών να αποτελέσει το θέμα για ντοκιμαντέρ.


Ακόμη, η εκπομπή φιλοξένησε και την αναλύτρια λόγου Ευγενία Σαρρή η οποία είπε πως από τον λόγο κάποιου μπορούν να αναδειχθούν στοιχεία της προσωπικότητας του.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει το «ταλέντο» να αποκρύπτει πληροφορίες ενώ μιλά, ενώ αποφεύγει να εκφράζει τα συναισθήματα της μιλώντας για τα παιδιά της, αναφέροντας πως «γλωσσολογικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι μητέρα, καθώς μιλά διαρκώς συναισθηματικά αποστασιοποιημένη από το παιδιά της και δεν χρησιμοποιεί ποτέ κτητικές αντωνυμίες, δεν λέει «το παιδί μου», αλλά «το παιδί».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: “Ήπια, τσακωθήκαμε και... την σκότωσα” 

“Καλημέρα Ελλάδα”: Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε έκπληξη στον Γιώργο Παπαδάκη (βίντεο) 

Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγός της

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Το Ant1news.gr σας εύχεται Καλή Χρονιά!22:00Το Ρίο έσπασε ρεκόρ Γκίνες με τη μεγαλύτερη πρωτοχρονιάτικη γιορτή στον κόσμο21:44Οι νέες τιμές των διοδίων που θα ισχύουν το 2026 στους αυτοκινητόδρομους21:30Τασούλας: Ας είναι η νέα χρονιά μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν στηριζόμενοι σε όλα όσα μας ενώνουν21:16Μόνο για τα αστικά λεωφορεία η κατάργηση των χάρτινων εισιτηρίων, από το 202621:02Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών20:48ANT1 Sports: Μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου στέλνουν τις ευχές τους ενόψει του νέου έτους20:34Πρωτοχρονιά στον κόσμο: Η υφήλιος αποχαιρετά το 2025 με πυροτεχνήματα και παγωμένες βουτιές20:20Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα στην Καλαμαριά20:06Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά19:52Το μεγαλύτερο ριφιφί των Χριστουγέννων: Άδειασαν πάνω από 3.000 θυρίδες19:36Έκρυθμη η κατάσταση στο Ιράν: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους (βίντεο)19:22Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 202319:08Πιερρακάκης: Η ελληνική οικονομία κλείνει το 2025 με καθαρό αποτύπωμα18:54Ουκρανία: "Γελοίο" το βίντεο που παρουσίασε η Μόσχα για τη δήθεν επίθεση στην κατοικία του Πούτιν18:40Γυναίκα έκλεψε κοσμήματα αξίας 44.500 ευρώ και τα πούλησε για… 1.50018:26Παραμένει η κυκλοφοριακή ρύθμιση στο μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας18:12To Σίδνεϊ της Αυστραλίας γιόρτασε την έλευση του 2026 με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων17:58Μητσοτάκης: Να υποδεχτούμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία την αυγή του νέου έτους17:44Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην πρώτη γραμμή της προφοράς και το 202517:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο