LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2022 12:39 | Ανανέωση: 24 Ιουνίου 2022 12:40

“Το Πρωινό” - Πισπιρίγκου: το ντοκιμαντέρ και τα σημάδια σε Ίριδα και Μαλένα

Η συζήτηση στο Φεστιβάλ Καννών, ο χρόνος που έγιναν τα σημάδια στα δύο κορίτσια που δολοφονήθηκαν και όσα αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα των γονιών ο τρόπος που μιλούν και γράφουν

Το Πρωινό - Αναστασόπουλος

Αναμονή εξελίξεων σε ότι αφορά την απόδοση ευθυνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας επιφέρει η διαβίβαση στα χέρια των εισαγγελέων της δικογραφίας που έχει σχηματίσει από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ποινική αξιολόγηση από την Εισαγγελία των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι διωκτικές αρχές.

Στον φάκελο που διαβίβασαν οι αστυνομικοί περιλαμβάνονται δεκάδες καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν το τελευταίο διάστημα και το ιατροδικαστικό πόρισμα των κ. Καρακούκη και Καλόγρηα, το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών ήταν ασφυκτικός. Οι εισαγγελείς μελετούν το υλικό της δικογραφίας δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο πόρισμα, χωρίς να αποκλείουν τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Εφόσον διαπιστώσουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων από συγκεκριμένα πρόσωπα, θα δοθεί εντολή για να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις, δηλαδή καταθέσεις χωρίς όρκο, που σημαίνει πως οι ερωτώμενοι θα έχουν την ιδιότητα του ύποπτου, από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου αναφέρθηκε στο νέο πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ερωτηθείσα σχετικά, εξήγησε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα σημάδια εάν εκείνος που έφραξε τους αεραγωγούς των κοριτσιών φορούσε γάντι ή όχι ή αν χρησιμοποίησε κάποιο πανάκι, σημειώνοντας ότι τα σημάδια στα πρόσωπα των δύο κοριτσιών έχουν γίνει ενώ οι άτυχες μικρούλες βρίσκονταν εν ζωή, καθώς θα είχαν διαφορετική μορφή τα σημάδια εάν είχαν προκληθεί αφού τα δύο αγγελούδια είχαν ξεψυχήσει.


Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Παρασκευή και ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αποκαλύπτοντας πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, στο περιθώριο του Φεστιβάλ Καννών υπήρξε συζήτηση ώστε η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών να αποτελέσει το θέμα για ντοκιμαντέρ.


Ακόμη, η εκπομπή φιλοξένησε και την αναλύτρια λόγου Ευγενία Σαρρή η οποία είπε πως από τον λόγο κάποιου μπορούν να αναδειχθούν στοιχεία της προσωπικότητας του.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει το «ταλέντο» να αποκρύπτει πληροφορίες ενώ μιλά, ενώ αποφεύγει να εκφράζει τα συναισθήματα της μιλώντας για τα παιδιά της, αναφέροντας πως «γλωσσολογικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι μητέρα, καθώς μιλά διαρκώς συναισθηματικά αποστασιοποιημένη από το παιδιά της και δεν χρησιμοποιεί ποτέ κτητικές αντωνυμίες, δεν λέει «το παιδί μου», αλλά «το παιδί».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: “Ήπια, τσακωθήκαμε και... την σκότωσα” 

“Καλημέρα Ελλάδα”: Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε έκπληξη στον Γιώργο Παπαδάκη (βίντεο) 

Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγός της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓεραπετρίτης: Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων, όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκαΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Ο κ. Γεραπετρίτης έκανε λόγο για «απαράδεκτες αξιώσεις» της Τουρκίας με το αφήγημα της Γαλάζιας Πατρίδας, που ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’90 και δεν έχουν αποσυρθεί. 

Σουφλί: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά - Πολλές συλλήψεις, ανάμεσά τους και στρατιωτικοίΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, σύνεργα επεξεργασίας και χρηματικά ποσά.

Χριστάκης στο ant1news: Όλα τα δεδομένα για το “φορολογικό διαζύγιο”Σήμερα 16:24 | Ειδήσεις

Πότε είναι υποχρεωτική η κατάθεση φορολογικών δηλώσεων για όσους είναι παντρεμένοι. Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι το κάνουν προαιρετικά.

Συνελήφθη ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε το σπίτι της ΛατινοπούλουΣήμερα 10:06 | Ειδήσεις

Τι κατασχέθηκε από σπίτι των συλληφθέντων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θρίλερ σε πολυτελή βίλα στην Άδανα – Πατέρας σκότωσε τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε16:58Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη δημιουργία "συμβουλίου ειρήνης" για τη Γάζα16:44Χριστάκης στο ant1news: Όλα τα δεδομένα για το “φορολογικό διαζύγιο”16:30ΥΠΕΘΟ: Πιο γρήγορες πληρωμές - Λιγότερες απευθείας αναθέσεις16:16Τροχαίο στα Μέγαρα: Συγκρούστηκαν δύο φορτηγά - Κλειστή λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου16:02Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία15:48Γερμανία: Η στρατιωτική αποστολή στη Γροιλανδία αποφασίστηκε λόγω των "ρωσικών και κινεζικών απειλών"15:34Ο Χρήστος Φαφούτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Ελληνικό Μετρό Α.Ε.15:20Missing Alert για την εξαφάνιση δύο 15χρονων αγοριών15:06Ο χειμώνας παίζει κρυφτούλι14:52Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Νετανιάχου: Στο επίκεντρο της συζήτησης η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και το Ιράν14:38Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα14:24Εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός"14:19Κρήτη: Νεαρή γιατρός παρουσίασε συμπτώματα μηνιγγίτιδας14:10Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές;13:56Τουσκ: Δεν θα στείλουμε στρατεύματα στη Γροιλανδία13:42Γαλλία για Γροιλανδία: Η αποστολή ευρωπαίων στρατιωτικών επιδιώκει να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο13:28Γεραπετρίτης: Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων, όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα13:14Σουφλί: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά - Πολλές συλλήψεις, ανάμεσά τους και στρατιωτικοί13:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος για κλοπή αρωμάτων από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»12:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο