LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2022 18:13 | Ανανέωση: 24 Ιουνίου 2022 06:08

Καιρός: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή

Που και πότε αναμένονται τα πιο ισχυρά φαινόμενα. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Μακεδονία, στην Θράκη, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και στην Θεσσαλία. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και βαθμιαία στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα ανατολικά και μόνο στην δυτική Ελλάδα θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους έντονες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά το πρωί βορειοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου ο υδράργυρος θα δείξει από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν νωρίς το πρωί στα βόρεια και το μεσημέρι - απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 5 με 6 μποφόρ, βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο

Αρχικά ο καιρός το Σάββατο θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα. Από τις προμεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και στη Θράκη και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά των υπόλοιπων ηπειρωτικών περιοχών θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί, 5 με 6 μποφόρ, το απόγευμα πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί και στο Ιόνιο δυτικοί, τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και στα βόρεια τους 33 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στα νησιά του βορείου Αιγαίου αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ανατολικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: αναζητείται ο σύζυγος του θύματος

Τα σημεία για δωρεάν rapid test την Παρασκευή

Μεξικό: μακελειό σε ανταλλαγή πυρών με απαγωγείς (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μαλαισία με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα. Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη σύγκρουση στον αέρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59Ημέρα της Γης: Ο ΕΕΣ παρουσιάζει την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής23:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο