LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2022 16:44

Θεσσαλονίκη - Σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης: Καταδικάστηκε 24χρονος και αφέθηκε ελεύθερος

Ο 24χρονος εξανάγκαζε 14χρονη να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του. Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο. Το ελαφρυντικό που του αναγνωρίστηκε. 

Σεξουαλική κακοποίηση - παιδιά - βίαΕκτός φυλακών οδηγείται 24χρονος, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία της 14χρονης φίλης του ότι την εξανάγκαζε να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί του, χρησιμοποιώντας απειλές τόσο κατά της ίδιας όσο και κατά της οικογενείας του. .

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 6,5 ετών, κρίνοντας τον ένοχο, μεταξύ άλλων, για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, πορνογραφία, σωματική βλάβη και απειλή (η πρώτη πράξη σε βαθμό κακουργήματος και οι υπόλοιπες πλημμεληματικές), ενώ τον αθώωσε (κατά πλειοψηφία) για βιασμό (κακούργημα).

Σύμφωνα με την απόφαση, του αναγνωρίστηκε (με της ψήφους των ενόρκων, 4-3) το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, ενώ η έφεση έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.

Εκτός από τις σεξουαλικές πράξεις, η δικογραφία καταλογίζει στον 24χρονο ότι την χτύπησε στο κεφάλι με συνέπεια να της σπάσει τα δόντια,, όπως επίσης ότι ανήρτησε στο προφίλ του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ημίγυμνη φωτογραφία της ανήλικης, συνοδευόμενη από υβριστικό σχόλιο κι ότι απειλούσε ότι θα κάψει το σπίτι της οικογενείας της.

«Ήξερα ότι ήταν ανήλικη η κοπέλα, ήξερα ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει αυτή η σχέση. Οι γονείς της γνώριζαν για τη σχέση μας, αλλά δεν γνώριζαν την πραγματική μου ηλικία, καθώς αποφασίσαμε να πούμε ότι ήμουν 17 ετών, κάτι με το οποίο εγώ διαφωνούσα», είπε ο 24χρονος στην απολογία του, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: 10528 νέα κρούσματα την Τετάρτη

Πήραν ταξί επειδή είχαν πιει και…τράκαραν (εικόνες)

Μενίδι: Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον ΓραμμένοΣήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Οι μάρτυρες που καλεί ο βουλευτής και οι ισχυρισμοί του για το επεισόδιο.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο