LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2022 07:27

“The 2Night Show” – Θωμαή Απέργη: Πάθαινα 4 κρίσεις επιληψίας την ημέρα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αποκάλυψε πως είναι να ζεις με το πρόβλημα της επιληψίας.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΠΕΡΓΗ

Η Θωμαή Απέργη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την άφησε εκτός μουσικής σκηνής για έναν χρόνο. Όπως είπε πάσχει από επιληψία η οποία επιδεινώθηκε λόγω του στρες.

«Πέρα από τον κορονοϊό είχα ένα off έναν χρόνο πριν που δεν ήταν επιλογή μου και ήταν για λόγους υγείας. Θα ήθελα να το μοιραστώ γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω κάποιους. Είχα ένα πρόβλημα επιληψίας. Το έχω από τα 18 μου. Κανείς δεν το ήξερε. Κάποιες περιόδους λόγω του άγχους είχα εξάρσεις. Το off ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από συνεχείς κρίσεις γκραν μαλ με ακόλουθες συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΠΕΡΓΗ

«Είχα 4 κρίσεις τη μέρα. Το πάθαινα συνήθως πρωί, με λιποθυμία, συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου πολύ άσχημα, κατέληγα στο γναθοχειρουργικό πολλές φορές και με απώλεια μνήμης. Κι όμως ήμουν μόνη μου. Όταν ξυπνούσα έπαιρνα τηλέφωνο και οι γονείς μου αμέσως καταλάβαιναν. Ήταν δύσκολο. Παιδάκια δεν το στέλνουν στο σχολείο για αυτό! Υπάρχουν παρανοήσεις για το θέμα. Κάθε επιληψία διαφοροποιείται. Είναι σοβαρό αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν αγωγές. Μπορεί να είναι βαριές οι αγωγές αλλά υπάρχει λύση. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις φυσιολογικά. Εγώ οδηγώ, και στο σπίτι μένω μόνη μου».

«Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυρεοειδή. Μάλλον ήταν ψυχοσωματικό. Συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ευθυνόταν η αϋπνία μου, η δουλειά που έκανα το ενέτεινε αυτό και η κούραση. Δεν μου είπαν ποτέ ότι είναι γενετικό. Μάλλον ήταν ο τρόπος ζωής μου.

Ξέρω ότι για μένα red flag είναι αυτά τα πράγματα. Το παρήγορο είναι ότι μπορεί να τελειώσει αυτό. Έχοντας υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση δύο χρόνια τώρα. Είμαι χωρίς αγωγή» ολοκλήρωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μαίνονται οι μάχες

Καιρός: καύσωνας και μπόρες την Τετάρτη

Κολομβία: Ο Μπάιντεν συνεχάρη τον πρώτο αριστερό Πρόεδρο στην Ιστορία της χώρας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚορυδαλλός: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίαςΣήμερα 17:24 | Ειδήσεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έχει μεταβεί διαπραγματευτής της αστυνομίας.

Σουφλί: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά - Πολλές συλλήψεις, ανάμεσά τους και στρατιωτικοίΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, σύνεργα επεξεργασίας και χρηματικά ποσά.

Γεραπετρίτης: Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων, όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκαΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Ο κ. Γεραπετρίτης έκανε λόγο για «απαράδεκτες αξιώσεις» της Τουρκίας με το αφήγημα της Γαλάζιας Πατρίδας, που ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’90 και δεν έχουν αποσυρθεί. 

Συνελήφθη ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε το σπίτι της ΛατινοπούλουΣήμερα 10:06 | Ειδήσεις

Τι κατασχέθηκε από σπίτι των συλληφθέντων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Συνελήφθη 60χρονος που διατηρούσε ζώα συντροφιάς σε ακατάλληλες συνθήκες18:34Κραν Μοντανά: Εγγύηση 215.000 ευρώ και βραχιολάκι για τους ιδιοκτήτες του μπαρ18:20Super League: Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά18:06Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου 17:52Τροχαίο δυστύχημα στη Σητεία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 16χρονος οδηγός17:38Κορυδαλλός: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας17:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:12Θρίλερ σε πολυτελή βίλα στην Άδανα – Πατέρας σκότωσε τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε16:58Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη δημιουργία "συμβουλίου ειρήνης" για τη Γάζα16:44Χριστάκης στο ant1news: Όλα τα δεδομένα για το “φορολογικό διαζύγιο”16:30ΥΠΕΘΟ: Πιο γρήγορες πληρωμές - Λιγότερες απευθείας αναθέσεις16:16Τροχαίο στα Μέγαρα: Συγκρούστηκαν δύο φορτηγά - Κλειστή λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου16:02Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία15:48Γερμανία: Η στρατιωτική αποστολή στη Γροιλανδία αποφασίστηκε λόγω των "ρωσικών και κινεζικών απειλών"15:34Ο Χρήστος Φαφούτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Ελληνικό Μετρό Α.Ε.15:20Missing Alert για την εξαφάνιση δύο 15χρονων αγοριών15:06Ο χειμώνας παίζει κρυφτούλι14:52Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Νετανιάχου: Στο επίκεντρο της συζήτησης η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και το Ιράν14:38Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα14:24Εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός"14:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο